DIRLJIV PRIZOR! Na rođendan Jovane Jeremić stigao njen bivši suprug, voditeljka se latila mikrofona, majka je IZGRLILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.10.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinkovog jutarnjeg programa zapevala za svoje goste!

 

Večeras popularna voditeljka Jovana Jeremić slavi svoj 33. rođendan u jednom poznatom prestoničkom restoranu u Skadarliji. Jovana nosi zanimljiv lateks kombinezon, a na svom licu ima iscrtanu škorpiju, koja je njen zaštitni znak.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Jovana Jeremić

Jovana ima dve torte na rođendanu. Prva je u obliku kraljice lavice, koja pored sebe ima crnog škorpiona, dok je druga u obliku veštice. U jednom trenutku Jovana je veštici otkinula glavu.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Jovana Jeremić sa majkom

Rođendanu prisustvuje i njena ćerka Lea, kao i bivši suprug Vojislav Milošević, koji je sve vreme razgovarao sa Jovaninom majkom.

Atraktivna voditeljka se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala hit Seke Aleksić, pesmu "Rođena s vukovima", a kako to zvuči, pogledajte u klipu na početku ovog teksta.

Voditeljka je nastavila da peva, a u jednom trenutku smo usnimili dirljiv prizor, kad Jovanu grli majka, što možete videti ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading