"SPONZORI MI KUPUJU ROLEKSE" Jovana Jeremić prvi put posle RAZVODA o novoj ljubavi: Nije mlađi, dostojan me je! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

25.10.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka priznala ko joj je iz prošlosti čestitao rođendan!

Voditeljka Jovana Jeremić je na proslavi svog 33. rođendana, koju je organizovala u poznatom prestoničkom restoranu u Skadarliji, otkrila i da uskoro dobija Roleks sat od svojih poslovnih partnera, a potom priznala da je spremna za novu ljubav. Kako je istakla, nekoliko osoba iz prošlosti joj je čestitalo rođendan, a nije im se nadala.

- Imam i otrov, a umem i da ližem rane kome je potrebno. Ja ližem svoje sama. U tridesetim slavim svoje rane, jer su me naučile da budem čovek, da imam čovečnost. Zato sam i zvezda. Kad se pitaju pojedini zašto nisu zvezde, zato što nemaju dušu. Sa dušom moraš da se rodiš, ne možeš da je kupiš - poručila je Jovana.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Jovana Jeremić

- A novi neko... Možda postoji, eto, prvi put neko ko mi je intrigantan posle razvoda. Bilo je tu muškaraca, ne kažem, nisam svetica. Ja volim da vodim ljubav samo sa čovekom kog volim. Muškarac ovaj nije mlađi. Pojavio se neko dostojan Jovane Jeremić... Da li je javna ličnost? Možda, možda - rekla je ona zagonetno, pa otkrila od koga dobija Roleks, koji će joj stići idućeg meseca.

- Roleks dobijam u novembru od dva poslovna partnera, rešili su da mi kupe. A ljubavnog ću sresti u ovoj 33. godini i to onog pravog, ja sam sebi najbolji astrolog. Ali hajde da ne pričamo o toj intuiciji, ispašću veštica - dodala je Jeremićeva.

- Rođendan mi je čestitao i drug sa fakulteta, koji je nestao. Rekao mi je da mu se obistinilo sve ono što sam mu pročitala na fakultetu. On je u Francuskoj, u Ujedinjenim nacijama, to mi je mnogo drago, videćemo se uskoro. Isto jedan prijatelj, sa kojim nisam govorila, oprostila sam mu. Povampirili su se svi sa kojima nisam pričala, svima sam oprostila u 33. godini, to su Isusove godine - istakla je voditeljka.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading