"JA SAM ZLATNA ZMIJA I NAJOTROVNIJA ŠKORPIJA" Jovana Jeremić poslala brutalnu poruku HEJTERIMA: Dozu otrova birate SAMI! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

25.10.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna voditeljka danas slavi svoj 33. rođendan, a na gala proslavi pojavila se u zanimljivom izdanju!

Popularna voditeljka Jovana Jeremić večeras slavi svoj 33. rođendan u jednom poznatom restoranu u Skadarliji. Voditeljka, koja vodi računa o svom izgledu, pojavila se u zanimljivoj odevnoj kombinaciji. Jeremićeva je nosila lateks kombinezon, ispod kojeg je virio čipkani brushalter, a na licu je imala naslikana škorpiju - u skladu sa svojim horoskopskim znakom.

Ekipa našeg portala čestitala je Jovani rođendan, koja nam je otkrila zbog čega je iscrtala škorpiju.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić na proslavi 33. rođendana

- Spremila sam spektakl u vidu govora, svake godine rekapituliram godinu i kažem ono što možete da očekujete u sledećoj. A inače, ova škorpija, to je najotrovniji škorpion na svetu - palestinski žuti. Nalazi se na mom licu, ubija odmah, direktno napada nervni sistem, čovek pada u komu i nema mu spasa. Ali otrov je i lek, sve zavisi od doze. A dozu mog otrova biraju sami licemeri. Naše drutšvo je bolesno od dvostrukog morala, potreban je moj otrov da ih izleči. Što bi pokojni Tijanić rekao: "Svako se kreće u krugu svoje pokvarenosti" - istakla je voditeljka.

Osim simbola škorpije, na njenoj proslavi našla se i zmija.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić na proslavi 33. rođendana

- Ovo je zlatna zmija, jedinstvena vrsta zmije, koja živi samo na jednom ostrvu blizu Brazila. Tu su isključivo te zlatne zmije. To su najotrovnije zmije na svetu. Za te zmije je karakteristično da uvek napadaju samo u samoodbrani. Kad se podigao nivo mora, ova zmija je mogla da umre. Usled patnje i bola, snagom svojih mišića je krenula u nebo i lovila ptice. Nahranila je da se hrani mnogo teže i nadmašila ih je u svemu. Postala je superiorna. To opisuje mene. Zlatna zmija sam ja - poručila je Jeremićeva.

- Ja ne pripadam nijednoj struji, ja proizvodim struju. Ja sam original, glavni igrač na terenu. I da zaključim, nas borce su uvek mrzeli gubitnici i oni ostaju iza - zaključila je Jovana za Republiku.

Ceo intervju sa Jovanom možete pogledati na početku ovog klipa.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić na proslavi 33. rođendana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading