JOVANA JEREMIĆ VRATILA ŠESTOČLANOJ PORODICI OSMEH NA LICE: Tužna priča Markovića iz Mladenovca raznežila popularnu voditeljku!

Autor:

Zabava

24.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka posetila šestočlanu porodicu iz okoline Mladenovca i uručila im poklone!

JOVANA JEREMIĆ VRATILA ŠESTOČLANOJ PORODICI OSMEH NA LICE: Tužna priča Markovića iz Mladenovca raznežila popularnu voditeljku!

Foto: Privatna arhiva

U porodici poznate voditeljke Jovane Jeremić danima vlada tuga zbog gubitka njene svekrve Zorice, koja je preminula nakon teške borbe sa opakom bolešću, ali to Jovanu nije sprečilo da kao pravi profesionalac ispuni obećanje i u dogovoru sa ekipom emisije "Premijera - Vikend specijal" obiđe šestočlanu porodicu Marković iz okoline Mladenovca i uruči im poklone koji su ovoj porodici vratili osmeh na lice . 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić sa porodicom Marković

Domaćini su se zahvalili ekipi na dolasku i uz suze radosnice sa Jovanom podelili životnu priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa ni Jovanu, koja je zaplakala na reči domaćina, koji je više od pet meseci boravio u bolnici, dok se njegova supruga borila da prehrani četvoro dece . 

Jovana se tokom šetnje po imanju prisetila i svog odrastanja, te je deci podelila i poklone, kako bi ih usrećila i učinila raspust lepšim, tcl pametni satići i telefoni bili su dovoljan razlog da se u porodici Marković opet čuje smeh, a da Jovana za Beograd krene punog srca .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading