JOVANI JEREMIĆ SEVNULE GRUDI: Voditeljka zasijala u izazovnom kombinezonu, ovakvo telo bi mnogi POŽELELI! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka oduševila sve šljokičavim komadom garderobe u kojem se jutros pojavila u emisiji.

JOVANI JEREMIĆ SEVNULE GRUDI: Voditeljka zasijala u izazovnom kombinezonu, ovakvo telo bi mnogi POŽELELI! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić za svaku svoju emisiju jutarnjeg programa spremi poseban stajling, koji uvek privuče veliku pažnju i brojne komentare. Ona se danas u studiju televizije Pink pojavila u kombinezonu koji je bio od crnih šljokica, koji je imao skroz otvorena leđa. 

 

 

Jovana uz ovu izazovnu kombinaciju nije nosila brushalter, što je njen izgled i današnji stajling učinio još vatrenijim. Njoj su u jednom trenutku sevnule grudi, dok je pomerala kombinezon, ali ga je ona brzo namestila i nastavila u svom stilu da vodi jutarnji program i razgovara sa gostima. 

Inače, Jovana svojim atraktivnim izgledom privlači dosta pažnje muškarcima, pa ju je tako nedavno glumac i voditelj Milan Kalinić prokomentarisao u jednoj emisiji ponašanje koleginice Jovane Jeremić, te istakao da mu nije jasno kako je moguće da ona uopšte radi na televiziji.

Međutim, tada je Jovana izjavila, da Milan voli žene baš kao što je ona, a on je njenu izjavu prokomentarisao u jednoj emisiji.

- Jovana Jeremić je izjavila da ti voliš žene i pališ se na žene kao što je ona - rekao je voditelj jedna emsije, a Milan Kalinić je, uz osmeh, odgovorio na to:

- Da, potpuno je u pravu Jovana Jeremić. Konačno da jedna žena shvati moj ukus i da ga tako javno iznese. Eto žene sad znate kakve žene treba da mi prilaze.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić i Milan Kalinić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading