"PALIM SE NA JOVANU JEREMIĆ" Milan Kalinić obrnuo ploču, BACIO OKO na voditeljku, ona mu UZVRATILA: Volim plave, simpatičan je!

Autor: P .R.

Zabava

17.10.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova ljubav na pomolu?!

"PALIM SE NA JOVANU JEREMIĆ" Milan Kalinić obrnuo ploču, BACIO OKO na voditeljku, ona mu UZVRATILA: Volim plave, simpatičan je!

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić i MIlan Kalinić

Glumac i voditelj Milan Kalinić nedavno je u jednoj emisiji izneo svoje mišljenje o ponašanju svoje koleginice Jovane Jeremić, te tom prilikom istakao da mu ono nije jasno. Voditeljka je u svom maniru odgovorila na prozivku, ističući da Milan voli žene poput nje, a on je sada njenu izjavu prokomentarisao u jednoj emsiji.

- Jovana Jeremić je izjavila da ti voliš i pališ se na žene kao što je ona - rekao je voditelj, na šta se glumac osmehnuo.

- Da, potpuno je u pravu Jovana Jeremić. Konačno da jedna žena shvati moj ukus i da ga tako javno iznese. Eto, žene, sad znate kakve žene treba da mi prilaze - istakao je Kalinić.

Republika

Foto: ATAImages

Milan Kalinić

Ubrzo nakon komentara Milana Kalinića, oglasila se i Jovana Jeremić, koja je istakla da glumac očigledno ima dobar ukus, kada mu se ona toliko dopada, te šaljivo priznala da se nikad ne zna da li će završiti u odnosu s njim.

- Oduvek sam znala da dobro čitam između redova. I volela sam uvek plave muškarce, tako da… Kaliniću, nikad se ne zna! Dug je život. To što mu se dopadam, znači da Kalinić ima dobar ukus. On je meni beskrajno simpatičan - poručuje Jovana za Blic.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading