SRBOMRZAC ATAMAN NE PRESTAJE: Turčin udario na Željka Obradovića

Autor:

Sport

17.10.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turčin dao sebi za pravo da komentariše šta su radili Žoc i njegov naslednik u Efesu.

SRBOMRZAC ATAMAN NE PRESTAJE: Turčin udario na Željka Obradovića

Foto: Starsport

Ataman i Obradović

Željko Obradović je najbolji trener Evrope u istoriji sa devet titula prvaka Evrope. Ergin Ataman je osvojio dve titule sa Efesom i misli da može da parira treneru Partizana i da komentariše šta on radi.

Upravo to je uradio osvedočeni srbomrzac. Posle optuživanja navijača Crvene zvezde Meridianbet da su teroristi i to kada su pristalice njegovog Galatasaraja 2014. ubile zvezdaša Marka Ivkovića Jagodu u Istanbulu, vređana Vase Micića i ostalih srpskih košarkaša, Ataman je opleo po Žocu. Aktuelnom treneru Panatinaikosa je zasmetalo to što je trener Efesa Erdem Džan prišao Željku Obradoviću, poklonio mu se kao kralju i poljubio mu ruku pred duel dva tima na nedavnom turniru u Atini.

 

 

Kao navijač Efesa, Erdem Džan je javno poljubio ruku treneru Željku Obradoviću koji je bio rival Anadolu Efesu (dok je trenirao Fenerbahče), što me je malo zabolelo. Na primer, veoma poštujem Ajdina Orsa, ali ne bih javno poljubio ruku učitelju dok on predvodi protivnički tim - rekao je Ataman u razgovoru za NTV, pa dodao:

- Veoma poštujem Džana, ali bih voleo da je Jakup Sekizkok dobio šansu u Efesu. Po mom mišljenju, trener Jakup je zaslužio ovu šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading