BOLJE SPREČITI, NEGO LEČITI! Batut pokrenuo akciju BESPLATNOG savetovališta za pravilnu ishranu: Građani, evo do KADA se možete prijaviti!

Autor:

Vesti

17.10.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Termina još ima, a interesovanje za preglede je veliko!

BOLJE SPREČITI, NEGO LEČITI! Batut pokrenuo akciju BESPLATNOG savetovališta za pravilnu ishranu: Građani, evo do KADA se možete prijaviti!

Foto: Shutterstock

Savetovalište za ishranu Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" do 20. oktobra organizuje besplatne preglede na kojima će građani moći da dobiju adekvatne savete u vezi sa pravilnom ishranom.

Dr Jelena Kašanin, specijalista higijene u Savetovalištu za ishranu Instituta za javno zdravlje Srbije kaže za Tanjug da je to treća besplatna akcija za građane ove godine.

- Pregledi će biti organizovani u našem Savetovalištu u Institutu Batut do 20. oktobra. Svi punoletni građani koji su zainteresovani mogu da se jave na telefon 060/7171-539 u periodu od 8 do 15 časova - rekla je Kašanin.

Dodaje da još ima termina i da je interesovanje za te preglede uvek veliko. Besplatne preglede mogu da zakažu svi punoletni građani, pregled traje između 10 i 15 minuta, a pored pregleda dobijaju i savet lekara o pravilnoj ishrani.

- Pregled obuhvata merenje na medicinskoj vagi, pomoću koje pored podatka o telesnoj masi i indeksu uhranjenosti dobijamo podatke o sastavu tela. Imamo podatak o količini i rasporedu masnog tkiva, zatim količini i rasporedu vode, viscelarnih masti, skeletnih mišića u odnosu na ukupnu masu, što je nama od izuzetnog značaja zbog zdravlja, koje može posle da se prati - rekla je Kašanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading