PRED NAMA JE SAMO JOŠ JEDAN DRŽAVNI PRAZNIK DO KRAJA GODINE! Evo kad se slavi i koliko ćemo "praznovati" u narednoj 2024.

Autor:

Vesti

16.10.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 2023. ostao nam je samo jedan državni praznik.

PRED NAMA JE SAMO JOŠ JEDAN DRŽAVNI PRAZNIK DO KRAJA GODINE! Evo kad se slavi i koliko ćemo "praznovati" u narednoj 2024.

Foto: pixabay.com

U 2024. godini očekuje čak šest praznika. Ova godina se polako približava kraju i u njoj nam je ostao još samo jedan državni praznik koji će se praznovati neradno - Dan primirja u Prvom svetskom ratu ove godine biće obeležen u subotu 11. novembra, ali kako pada za dan vikenda slobodan dan biće petak.

Nakon ovog praznika tokom ove godine nema više neradnih dana, kao ni državnih praznika koji se praznuju neradno, ali pošto je kraj ove godine sve bliži i ostalo je manje od 2 meseca, na početku sledeće nas odmah očekuju dani odmora.

Koliko nas neradnih dana očekuje u 2024.

U 2024. godini očekuje nas dosta neradnih dana, to je čak šest praznika. Prvi je Nova godina, zatim Božić, u februaru Dan državnosti, nakon toga nas očekuju Vaskrs i 1. maj koji će naredne godine biti istog datuma, prenosi "Blic".

Pred kraj godine dolazi ponovo Dan primirja u Prvom svetskom ratu u ponedeljak 11. novembra, pa je opet idealno za spajanje i produženi vikend.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading