KARLEUŠI PRETE CRNOM MAGIJOM: Alarmantno oglašavanje pevačice, uputila JAVNI APEL!

Autor: P. R.

Zabava

01.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku nakon reči Jelene Karleuše!

KARLEUŠI PRETE CRNOM MAGIJOM: Alarmantno oglašavanje pevačice, uputila JAVNI APEL!

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša

Pop zvezda Jelena Karleuša i pevačica Edita Aradinović našle su se u centru skandala zbog javnog sukoba, i to kada je mlađa koleginica izjavila da Karleušina dva mega hit albuma "Alfa" i "Omega" nisu "njena šoljica čaja", a sukob je uzeo maha, nakon što su isplivale njihove privatne prepiske.

Karleuša se sada ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram i poručila da je dobila pretnje "romskom magijom", kao i da je od svega umorna, te da želi da se povuče.

- U poslednja dva dana izašlo je preko 50 tekstova u medijima sa primitivnim uvredama na moj račun, koje je ova žena, ničim izazvano izgovorila. To je nažalost više nego što je imala za svo vreme bavljenja ovim poslom - započela je Karleuša, aludirajući na Editu sa kojom je u sukobu poslednjih dana, te nastavila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, instagram.com/editaaradinovic

Jelena Karleuša i Edita Aradinović

Ono što me je šokiralo je njeno javno vređanje LGBT pripadnika zbog mene, vređanje žena nazivajući ih "babama", iako je odavno prešla 30-u, uličarski rečnik i nepismenost u pokušaju da me uvredi, ponižavanje romske zajednice kojoj pripada pominjanjem "ciganske magije kojom će me patosirati", i tako dalje - napisala je Jelena, a zatim uputila apel: 

Zamoliću medije da više ne daju pažnju svakome stavljajući moju sliku i moje ime u naslovu zarad čitanosti i hajpa. Nekima ni magija ne pomaže, pa čak ni "ciganska", da bi uspeli. Umorna sam od ovoga - poručila je za kraj Karleuša nakon javnog skandala sa Editom Aradinović. 

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša i Edita Aradinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading