PREDSTOJI NAM VIKEND DERBI SUSRETA: Radnički i Malošište u borbi za sam vrh nikad jače Nišavske okružne lige!

Autor:

Sport

01.11.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč u kojem su tri boda imperativ za oba tima.

PREDSTOJI NAM VIKEND DERBI SUSRETA: Radnički i Malošište u borbi za sam vrh nikad jače Nišavske okružne lige!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Predstojeći vikend Nišavske okružne lige rezervisan je za derbi susrete između prva četiri tima na tabeli, u jednom od njih Radnički 1924 (Kočane), ugostiće sastav Malošišta.

Domaćin nedeljnog susreta igra svoju 12. sezonu u okružnom rangu i izgleda da je klub na svim nivoima prerastao aktuelnu ligu, i da je vreme da se krene stepenik ka gore. Trenutno se Radnički nalazi u najboljoj formi od svih timova u ligi, sa učinkom od deset trijumfa i samo jednog remija nalazi se na deobi treće pozicije, sa jednim bodom manje u odnosu na lidera, ali uz meč manje. 

Tim iz Kočana i dalje ima odložen susret sa Poletom iz Radevca, ali će isti biti odigran sledeće srede, sada za vikend ga očekuje jedan od težih ispita od starta sezone, prednost za Radnički je to što se isti igra na njihovom terenu koji je ove sezone jedini u ligi sa kojeg niko nije odneo ni bod.

Republika

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Najavni poster

Nedeljni rival Radničkom biće prošlogodišnji zonaš, koji se trenutno sa jednim bodom više i učinkom od deset trijumfa i dva remija nalazi na deobi prve pozicije na tabeli. Sastav Malošišta je proteklog vikenda imao težak ispit protiv Mekiša, ali je isti uspeo da "položi" rezultatom 3:1, što ga je i dovelo do deobe liderskog mesta.

Tim Malošišta je u dosadašnjem toku jesenjeg dela prvenstva odigrao čak sedam mečeva van svog terena, i tom prilikom je zabeležio šest trijumfa uz jedan remi. Jedini gostovanja sa kojeg ekipa nije donela ceo plen bilo je sastavu Naisusa, kada je utakmica završena rezultatom 2:2.

Ulog u nedelju će biti veliki, posebno jer direktan duel imaju i trenutno prvoplasirani Rudar i četvrtoplasirani Mekiš, što znači da samo tri boda igraju svim timovima iz TOP 4 ukoliko žele da se izdvoje u vrhu tabele.

Radnički 1924 (Kočane) - Malošište

Nedelja, 5. novembar od 13.30

Teren Radničkog

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading