TEODORA DŽEHVEROVIĆ SLOMLJENA OD TUGE! Godinu dana je ćutala o tragičnom GUBITKU: Na licu mesta je izgubila život...

Autor:

Zabava

02.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da je njen pas stradao kad su ga udarila kola.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ SLOMLJENA OD TUGE! Godinu dana je ćutala o tragičnom GUBITKU: Na licu mesta je izgubila život...

Foto: TV Pink/printscreen

Jedna od najpoznatijih pevačica današnjice, Teodora Džehverović odlučila je da podeli  potresnu priču koja joj se dogodila, a javnost nije znala. Iako je poznata kao nasmejana i otvorena osoba, ova mlada zvezda je godinu dana krila jednu strašnu istinu koja ju je slomila. 

Naime,Teodora je fanovima dala priliku da joj postavljaju pitanja na društvenim mrežama, a jedno od njih bilo je gde se nalazi njen pas i zašto ga već neko vreme ne pokazuje na društvenim mrežama, a pevačica je odlučila da prekine ćutnju i svima prizna da se njenom ljuimcu dogodilo najgore. 

- Kako mi ne bi stalno pisali na ovu temu (ja se nadam), jer mi je izuzetno teško svaki put kad vidim, udario je auto i na licu mesta je izgubila život. Nisam o tome pričala, prošlo je skoro godinu dana. Eto, rekla sam vam sad – napisala je Teodora.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović Instagram


Teodora je oduvek bila vezana za životinje i njen pas je bio neizostavan deo njene svakodnevice, a ovaj stravičan događaj na nju je ostavio velike posledice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading