BAHATI TIKTOKER! SA SIMBOLOM VELIKE ALBANIJE ISCENIRAO STRAVIČAN SNIMAK! Oglasio se nakon navodnog napada: "Samo sam se šalio"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.11.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema inicijalnim informacijama, mladić je navodno postao meta napada nakon što je objavio video na TikToku u kojem je izneo uvrede na račun četnika, uz prikazivanje albanskog orla.

BAHATI TIKTOKER! SA SIMBOLOM VELIKE ALBANIJE ISCENIRAO STRAVIČAN SNIMAK! Oglasio se nakon navodnog napada: "Samo sam se šalio"! (VIDEO)

Foto: RINA

U Novom Pazaru zabeležen je uznemirujući incident u kojem je poznati TikToker navodno napadnut od strane grupe muškaraca. Incident se dogodio u kafiću u ulici Relje Krilatice i privukao je pažnju javnosti nakon što se snimak napada počeo širiti. Nakon navodnog napada, tiktoker se oglasio i saopštio kako je sve bila neslana šala.

Prema inicijalnim informacijama, mladić je navodno postao meta napada nakon što je objavio video na TikToku u kojem je izneo uvrede na račun četnika, uz prikazivanje albanskog orla. Ova objava izazvala je oštre reakcije kod nekih građana, što je navodno kulminiralo fizičkim napadom u javnom prostoru.

 

 

Na uznemirujućem snimku može se videti kako grupa muškaraca napada tiktokera u toaletu, koristi pogrdne izraze i psuje mu porodicu, dok se mladić brani i ponavlja "Neću više nikada."

Ova neslana šala zabrinjava zbog mogućeg glorifikovanja takvog ponašanja u određenim krugovima, što ukazuje na ozbiljan problem tolerancije prema nasilju i ekstremizmu. Očekuje se da nadležni organi, uključujući policiju i pravosudne institucije, preduzmu konkretne mere kako bi istražili incident, priveli počinioce pravdi i sprečili dalje širenje mržnje i nemira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading