ŽELJKO ŠAŠIĆ ŽESTOKO PECNUO BRENINU SNAJKU: Suludo je porediti Priju sa Čolom!

Autor:

Zabava

12.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić bez dlake na jeziku prokomentarisao uspeh Aleksandre Prijović.

ŽELJKO ŠAŠIĆ ŽESTOKO PECNUO BRENINU SNAJKU: Suludo je porediti Priju sa Čolom!

Foto: printscreen/pinktv

Željko Šašić bez dlake na jeziku progovorio o mlađoj koleginici Aleksandri Prijović, pa priznao da ona ne može da se poredi sa legendarnim Zdarvkom Čolićem.

Republika

Foto: ATA Images, Google Maps

Aleksandra Prijović

Naime, pevač je u razgovaru sa ekipom emisije „Whatzuuuuup“ na Red TV otkrio da trenutno najviše vremena provodi u studiju, te da su nove pesme na pomolu. Na pitanje da li su Ceca Ražnatović i Čola sa 28 godina mogli da napune Arenu kao Aleksandra Prijović danas , Željko je dao neočekivan odgovor.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ceca Ražnatović

Ne bih upoređivao Cecu sa Čolom, a kamoli Prijovićku sa Čolom. To su Jugoslovenske zvezde. Čola i dalje radi punom parom i u odličnoj je formi, oborio je sve rekorde - rekao je Šašić, pa obrazložio svoj stav:

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić

Ceca je isto to sve već uradila. To je bilo neko drugo vreme, sada je neko treće vreme i sve ima svoje vreme, ne bih ja to upoređivao. U svakom slučaju, ko god napravi sve te uspehe, to je zaista velika stvar.

Inače, Šašić je nedavno za Republiku otkrio da je noćima umeo da pije i provodi se u kafani s pokojnim kolegom Džejom Ramadanovskim, te i da su jedan drugome otkrivali najveće tajne. 

Republika

Foto: ATA Images

Željko Šašić i Džej Ramadanovski

Džej i ja smo bili bliski, ali ja nisam na svakom koraku pričao o tome. Mnogo sam ga poštovao kao kolegu, poveravali smo se jedan drugome i kad bismo se zapili onako da nam je merak, što se kaže, tada me je savetovao za razne stvari. Umeli smo da provodimo vreme u kafani do jutra. Pričao mi je o tome kako se uvek trudio da bude dobar čovek, bez obzira na to šta mu ljudi uradili, kad bi se ogrešili o njega - rekao je Željko izmešuostalog za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading