ESTRADA SE SJATILA NA PREMIJERU LUKASOVOG FILMA! Neočekivani susret Dušice Jakovljević i Anđele Đuričić! (GALERIJA)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

03.11.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati stigli na premijeru filma "Pokidan", nakon koje će Aca Lukas održati koncert u Areni!

ESTRADA SE SJATILA NA PREMIJERU LUKASOVOG FILMA! Neočekivani susret Dušice Jakovljević i Anđele Đuričić! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras se u Areni održava premijera filma "Pokidan", koji je rađen po životu folkera Ace Lukasa, nakon čega će on imati svoj solistički koncert. Kako je danas najavljeno, voditeljke programa biće Dušica Jakovljević i Snežana Dakić, koje su za ovu priliku obukle crne toalete.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

Na premijeru je stigla i glumačka ekipa, koju predvodi mladi glumac Mladen Sovilj. Mladen u filmu tumači glavni lik, koji se zove Peđa, a koji će dočarati Acin život.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mladen Sovilj

Na premijeri filma se pojavio i Lukasov sin, Lazar Vuksanović sa svojom izabranicom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Lazar Vuksanović sa izabranicom

Od Acinih kolega, prvo su stigli pevačica Sandra Afrika i pevač Dado Polumenta, koji je došao sa svojom suprugom. Na premijeru su, između ostalih, stigli i voditelj Vanja Bulić, kao i influenserka Ena Luna, ali i Sofija Šašić, ćerka Acine bivše supruge Sonje Vuksanović.

Glumac Andrija Kuzmanović predstavio je svoju novu frizuru, dok je njegov kolega Mima Karadžić nije bio raspoložen za izjavu. Na premijeru filma stigla je i bivša zadrugarka Anđela Đuričić.

Inače, u filmu "Pokidan" glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević - Vanja menadžer, Vesna Stanojević - mama Peđe Kovača Mira, Marija Pikić - prva žena, Andrija Kuzmanović - Baja kriminalac, Mima Karadžić - vlasnik splava Kovač (glavni lik Peđa Kovač), Jovo Maksić - Kole kriminalac, Radoje Čupić - otac Peđe Kovača Dragomir, Mirsad Tuka - kriminalac Sefan Bundalo - drug Žeks, Miloš Petrović Trojpec - kum Peđe Kovača Stole, Jana Milosavljević - drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading