NEDA UKRADEN NA LISTI DUŽNIKA U HRVATSKOJ: Poreskoj upravi duguje 13.000 evra!

Autor:

Zabava

03.11.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica našla se na listi Poreske uprave države Hrvatske!

NEDA UKRADEN NA LISTI DUŽNIKA U HRVATSKOJ: Poreskoj upravi duguje 13.000 evra!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Poreska uprava Hrvatske objavila je listu dospelih i neisplaćenih dugovanja, a na njoj se navodno našla i pevačica Neda Ukraden, prenosi "Avaz". Prema pisanjima pomenutog portala, pevačica je navodno dužna 13.000 evra. 

Popularna pevačica rođena je u Imotskom kod Splita, gde ima i luksuznu vilu koju izdaje. Vila koja nosi njeno ime, poseduje pet spavaćih soba, veliki bazen i najmoderniju opremu, prenosi "Story.hr". Osim toga, ima i svoj privatan parking, a pogled na okolne vinograde je božanstven. 

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Neda Ukraden

Kako su mediji prethodno preneli, ona pomenutu kuću izdaje za 2.000 evra dnevno. Njena imovina je i ranije bila tema regionalnih medija, a u Hrvatskoj ima i stan u novogdradnji i to u Zagrebu.

U pitanju je trosoban dom, pored koga ima i dva garažna mesta. Pored morske vile u Imotskom, Neda ima i kuću u Leptanima u Boki Kotorskoj, a ona nije ništa manje velelepna, te ima čak 150 kvadrata. 

- Vila ima tri sprata, a svaki po sto kvadrata. Sagradila sam ove apartmane uz pomoć kuma moje ćerke Jelene, Velibora Jokića, koji je investitor. Na kraju sam se izborila za svoje zemljište i uložila u njega - rekla je Neda svojevremeno.

Republika

Foto: ATA Images

Neda Ukraden

Neda najviše vremena provodi u Beogradu, gde godinama živi na Banovom Brdu, a nedavno je kupila i stan u Beogradu na vodi i to na ime svoje ćerke Jelene Biblije

Pevačica još uvek nije odgovorila na ove navode. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom na broj poznat redakciji, ali nismo dobili odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading