VEČERAS JE PREMIJERA LUKASOVOG FILMA! Sonja Vuksanović PRESEKLA, zbog OVOGA neće ispoštovati bivšeg supruga!

Autor:

Zabava

03.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Vuksanović prekinula medijsku ćutnju i progovorila oo filmu svog bivšeg supruga!

VEČERAS JE PREMIJERA LUKASOVOG FILMA! Sonja Vuksanović PRESEKLA, zbog OVOGA neće ispoštovati bivšeg supruga!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić,Instagram

Aca Lukas će u večeras premijerno prikazati film o svom životu koji nosi naziv "Pokidan", ali na premijeri neće prisustvovati njegova bivša supruga, Sonja Vuksanović, što je sama i potvrdila.

Republika

Foto: Instagram

Sonja Vuksanović

Naime, Sonja je priznala da nema pojma da li će nju neko tumačiti u filmu, kao i da je sigurna ako bude pominjana da će biti u lepo kontekstu predstavljena.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

- Ne znam da li mog lika ima u filmu, ne interesujem se previše oko toga. Ja najbolje znam šta smo mi prošli, to jedan film ne može da dočara. Ako se i pojavljujem, verujem da je on to uradio na lep način, kakav i treba - rekla je Sonja, pa otkrila za "Telegraf" da li će se večeras pojaviti na premijeri:

- Zašto bih išla? Neću se pojaviti. Ide Viktorija, ona će biti predstavnik nas i naše porodice. Želim mu da film bude najgledaniji, da postigne veliki uspeh, on to zaslužuje.

Inače, u filmu "Pokidan" glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević - Vanja menadžer, Vesna Stanojević - mama Peđe Kovača Mira, Marija Pikić - prva žena, Andrija Kuzmanović - Baja kriminalac, Mima Karadžić - vlasnik splava Kovač (glavni lik Peđa Kovač), Jovo Maksić - Kole kriminalac, Radoje Čupić - otac Peđe Kovača Dragomir, Mirsad Tuka - kriminalac Sefan Bundalo - drug Žeks, Miloš Petrović Trojpec - kum Peđe Kovača Stole, Jana Milosavljević - drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading