PRESLIKAN OTAC! Sve oči uprte u sina Ace Lukasa i njegovu atraktivnu suprugu, a evo šta je sa pevačevom BIVŠOM! (FOTO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

03.11.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Vuksanović stigao na premijeru filma "Pokidan" zajedno sa suprugom Anom!

PRESLIKAN OTAC! Sve oči uprte u sina Ace Lukasa i njegovu atraktivnu suprugu, a evo šta je sa pevačevom BIVŠOM! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras se u Štark Areni održava premijera filma "Pokidan", koji je snimljem po motivima života popularnog folkera Ace Lukasa, koji će nakon filma održati koncert. Među prvima je na premijeru filma stigao Acin sin Lazar Vuksanović, sa svojom suprugom Anom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

Ana se pre deset meseci porodila i na svet donela sina Vuksana, a večeras je zablistala na crvenom tepihu.

Lazar je odavno svima poznat kao očeva kopija, a večeras je sličnost bila neverovatna. Zaljubljeno je gledao svoju suprugu Anu, koja je istakla svoju vitku liniju. 

Na premijeru filma stigla je i Sofija Šašić, ćerka Acine bivše supruge Sonje Vuksanović, koja je najavila da neće doći na premijeru. Kako je danas najavljeno, voditeljke programa biće Dušica Jakovljević i Snežana Dakić, koje su za ovu priliku obukle crne toalete. Na premijeru je stigla i glumačka ekipa, koju predvodi mladi glumac Mladen Sovilj. Mladen u filmu tumači glavni lik, koji se zove Peđa, a koji će dočarati Acin život.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sofija Šašić

Inače, u filmu "Pokidan" glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević - Vanja menadžer, Vesna Stanojević - mama Peđe Kovača Mira, Marija Pikić - prva žena, Andrija Kuzmanović - Baja kriminalac, Mima Karadžić - vlasnik splava Kovač (glavni lik Peđa Kovač), Jovo Maksić - Kole kriminalac, Radoje Čupić - otac Peđe Kovača Dragomir, Mirsad Tuka - kriminalac Sefan Bundalo - drug Žeks, Miloš Petrović Trojpec - kum Peđe Kovača Stole, Jana Milosavljević - drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading