"PRVI SAM NAJAVIO FILM": Dado Polumenta ŠOKIRAO sve na Lukasovoj premijeri, njegova supruga IZMAMILA UZDAHE! (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

03.11.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Dado Polumenta otkrio je da piše knjigu, po kojoj želi da snimi film!

Popularni folker Dado Polumenta pojavio se večeras na premijeri filma svog kolege Ace Lukasa. Film "Pokidan" rađen je po motivima iz Lukasovog života, a nakon njega će Aca održati svoj rođendanski koncert u Areni.

Dado je na crveni tepih stigao sa svojom suprugom Ivonom, koja je izmamila sve uzdahe svojom lepotom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivona i Dado Polumenta

Folker je za Republiku otkrio da i on piše knjihu, po kojoj bi želeo da snimi film.

- Ja sam prvi najavio film pre pet godina... Radim na tome, pišem knjigu koja se zove "Rat sa samim sobom". Kada je završim, pretvoriću to u film - rekao je Polumenta i objasnio kakvu će poruku njegovo delo nositi.

- O borbi sa samim sobom, Kad čovek pobedi sebe, onda može da ratuje sa celim svetom. Ja mislim da sam sebe pobedio, ali dokle god smo živi, mi se borimo sa svojim željama, potrebama... I smatram da treba da se borimo dokle god smo živi - istakao je pevač za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

Inače, u filmu "Pokidan" glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević - Vanja menadžer, Vesna Stanojević - mama Peđe Kovača Mira, Marija Pikić - prva žena, Andrija Kuzmanović - Baja kriminalac, Mima Karadžić - vlasnik splava Kovač (glavni lik Peđa Kovač), Jovo Maksić - Kole kriminalac, Radoje Čupić - otac Peđe Kovača Dragomir, Mirsad Tuka - kriminalac Sefan Bundalo - drug Žeks, Miloš Petrović Trojpec - kum Peđe Kovača Stole, Jana Milosavljević - drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading