DŽORDAN IMAO UDES: Slavni Amerikanac izazvao nezgodu, otkriveno da li je PODIGNUTA OPTUŽNICA protiv njega!

Autor:

Zabava

03.12.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija reagovala nakon što je Džordan udario drugi automobil!

DŽORDAN IMAO UDES: Slavni Amerikanac izazvao nezgodu, otkriveno da li je PODIGNUTA OPTUŽNICA protiv njega!

Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavni glumac Majkl B. Džordan je sinoć imao incident, nešto posle 23 časova. Poznati glumac udario je automobilom u parkirana kola, na prometnom Sanset bulevaru u Kalforniji. Kako su saopštili iz policije, na mestu nesreće nije bilo znakova da je Majkl B. Džordan upravljao automobilom pod dejstvom nedozvoljenih supstanic, priše "Pejdž Siks".

Republika

Foto: Morio Taga / Jiji Press Photo / Profimedia

Majkl B. Džordan

Kako dalje navodi pomenuti medij, nije urađen alko-test, a glumac nije uhapšen. Policija je saopštila i da nije podignuta optužnica protiv Majkl B. Džordana. Ne zna se da li je u toku nezgode drugi vozač bio u automobilu, a kako piše "TMZ", policijac je glumca upitao šta se dogodilo, na šta on nije želeo da odgovori.

Nema izvetaša o povređenima, a oštećena su oba automobila. Majkl je popunio onlajn izveštaj koji je policija zahtevala. Na snimku koji je objavio "TMZ" vidi se Džordan kako razgovara sa policajcem, dok je pored njega prijatelj čiji identitet nije otkriven, a obojica su izgledali veoma staloženo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading