INTER ZGROMIO NAPOLI U DERBIJU: "Neroazuri" šampionskog kova ugasili Vezuv!

Autor: M. M.

Sport

03.12.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinska pobeda - 3:0.

INTER ZGROMIO NAPOLI U DERBIJU: "Neroazuri" šampionskog kova ugasili Vezuv!

Foto: Tanjug/AP

Nikolo Barela

Inter je šampionskog kova. Posle skoro četiri godine, vice-šampion Evrope savladao je Napoli u derbiju 14. kola italijanske Serije A. "Neroazuri" su slavili golovima Hakan Čalhanoglua, i to kakvog u završnici prvog poluvremena - 44. minut. Potom je pogodio Nikolo Barela u 62, da bi konačan rezultat - 3:0 postavio Markus Tiram u 85. A, moglo je da bude i ubedljivije. Prvoplasirani Inter u narednom kolu 9. decembra dočekuje Udineze, dok će Napoli ponovo čekati težak zadatak, gostovanje Juventusu dan ranije.

Fudbaleri Rome pobedili su u gostima Sasuolo sa 2:1. Poveo je Sasuolo golom Mateusa Enrikea u 25. minutu, da bi preokret i pobedu Romi doneli pogocima Paulo Dibala iz penala u 76. i Rasmus Kristensen u 82. minutu. Sasuolo je od 62. minuta igrao sa igračem manje, pošto je direktan crveni karton dobio Daniel Boloka. U narednom kolu, Roma će dočekati Fjorentinu, dok će Sasuolo gostovati Kaljariju.

U ostalim mečevima dana najveću pažnju je privukao duel na Fiuliju između domaćeg Udinezea i Verone. Završen je rezultatom 3:3! Srpski fudbaleri Lazar Samadržić i Darko Lazović igrali su od starta za svoje timove.

Nikola Milenković odigrao je čitav meč za Fjorentinu u ubedljivoj pobedi protiv Salernitane - 3:0, dok je prvi meč nedeljnog programa između Lećea i Bolonje završen nerešenim rezultatom 1:1.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading