DRAGI LUKA, NA TEBE JE RED! Italijani izračunali: Jovićev šut ka golu KOŠTA 500.000 EVRA!

Autor:

Sport

20.11.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se još uvek nije upisao u strelce u dresu Milana.

DRAGI LUKA, NA TEBE JE RED! Italijani izračunali: Jovićev šut ka golu KOŠTA 500.000 EVRA!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Luka Jović prešao je letos u Milan iz Fjorentine i još uvek nije uspeo da se upiše u strelce.

Dvadesetpetogodišnji napadač je stigao kao slobodan igrač i odigrao je tek sedam utakmica. Ali, trener Stefano Pioli veruje u njega i planira da mu pruži šansu u narednom periodu. Istina, tome je kumovala i suspenzija prvog centarfora Olivijea Žirua, piše italijanska "Gazeta".

- Dragi Joviću, sada je na tebe red. Postoji naznaka da bi Stefano Pioli mogao da računa na njega u narednih 180 minuta u prvenstvu bez Žirua. Klub i dalje čeka da Luka postane produktivan pred golom. Tehnički doprinos je bio skroman: sedam utakmica, dve kao starter, bez gola, bez asistencija i nastupa u Ligi šampiona - ističu kolege sa Apenina.

Novinar uglednog medija nije se na tome zaustavio.

- Za 223 minuta na terenu uputio je dva šuta ka golu rivala, nijedan u okvir gola. Matematika je sledeća: Jović ima platu od 2,6 miliona evra, odnosno oko 217.000 evra mesečno. Za pet meseci u klubu (dva na pozajmici u Fiorentini i tri u Milanu), klub je na njega potrošio oko milion evra. Po njegovom učinku, svaki šut koštao je 500.000 evra - dodaju iz "Gazete".

Milan će 25. novembra dočekati Fjorentinu u utakmici 14. kola Serije A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading