JOVIĆ POSTI, A PONUDE PLJUŠTE: Rusi pišu da ga MOSKOVLJANI žele u svojim redovima!

Autor:

Sport

16.11.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka je i dalje na ceni.

JOVIĆ POSTI, A PONUDE PLJUŠTE: Rusi pišu da ga MOSKOVLJANI žele u svojim redovima!

Foto: Profimedia

Luka Jović

Srpski napadač Luka Jović (25) još uvek nije postigao prvenac u dresu Milanu, a navodno se za njegov angažman raspituju pojedini klubovi. Od odlaska u Real Madrid leta 2019. godine ne uspeva da povrati formu koja ga je krasila u Ajntrahtu i zbog koje je obezbedio transfer u višestrukog prvaka Evrope.

Selio se potom u Fjorentinu gde je na momente prikazivao vrlo dobre partije, pogotovu u Ligi konferencija, da bi letos iz Firence prešao u slavni Milan.

Epizoda na San Siru nije dobro počela, Stefano Pioli mu daje šansu uglavnom sa klupe za rezerve, i nije dočekao da se upiše u strelce nakon sedam odigranih mečeva i 223 minuta provedena na terenu.

Ipak, za njega gotovo uvek postoji interesovanje brojnih klubova, a prema pisanju ruskog Čempionšipa, Lokomotiva iz Moskve želi da ga u zimskom prelaznom roku dovede u svoje redove.

Dvadesetpetogodišnji napadač ponikao je u Crvenoj zvezdi, posle koje je nastupao za Benfiku, a Lokomotivi je u planu da dovede i štopera Lećea Marina Pongračića. Predstavnici Lokomotive, naime, zatražili su informacije o uslovima transfera napadača Milana i hrvatskog štopera. Prema specijalizovanom portalu Transfermarkt, tržišna vrednost Luke Jovića procenjena je na 8.000.000 evra.

Lokomotiva je tri puta bila šampion Rusije i devet puta osvajač Kupa, a ne tako davno na kormilu Moskovljana bio je Marko Nikolić, dok su ranije za "lokose" nastupali Branislav Ivanović, Slobodan Rajković, Nemanja Pejčinović, Milan Jovanović, Nemanja Vučićević, Milan Obradović...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading