TEKTONSKI POREMEĆAJ NA "ČIZMI"! Milan SMENJUJE Piolija! Na klupu seda LEGENDA roso-nera!

Autor:

Sport

30.11.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski gigant pred eliminacijom sa evropske scene.

TEKTONSKI POREMEĆAJ NA "ČIZMI"! Milan SMENJUJE Piolija! Na klupu seda LEGENDA roso-nera!

Foto: Starsport

Očajni rezultati Milana ove sezone na evropskoj sceni, ozbiljno su uzdrmali pozicije Stefana Piolija.

Trener koji je bio najzaslužniji za osvajanje titule pre dve godine, sada se nalazi na izlaznim vratima San Sira, zbog užasnog učinka u Ligi šampiona. Roso-neri su na poslednjem mestu, sa samo pet bodova i predstoji im (ne)moguća misija u poslednjem kolu.

Zbog toga pojedini mediji u Italiji spekulišu da će umesto Piolija na klupu sedmostrukog prvaka Evrope doći legendarni Andrej Ševčenko.

Prema izvorima, čeka se poslednje kolo najelitnijeg ranga gde Milan gostuje Njukaslu kako bi pokušali da izbore plasman među 16 najboljih ekipa u eminentnom takmičenju, i u slučaju neuspeha, iskusni stručnjak će biti smenjen, a na njegovo mesto stiže najbolji ukrajinski fudbaler svih vremena. 

Foto: www.profimedia.rs

 

Interesantno da Milanu čak ni pobeda neće biti dovoljna za odlazak u 1/16 finala Lige šampiona, jer ako PSŽ trijumfuje nad Borusijom, slavni klub će ispasti.

Iako je Pioli pre dve sezone osvojio Skudeto, prošle sezone stigao do polufinala najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, to očigledno ne zanima čelnike roso-nera, koji su nezadovoljni kako igraju crno-crveni ove sezone i žele nešto pod hitno da promene.

Kao prvi pik se nameće Ševčenko, legenda Milana, koji je istovremeno bez angažmana. Njegov poslednji klub je bila Đenova, ali je napustio "grifone" posle samo 11 mečeva na Marasiju.

Pozitivna okolnost za popularnog Ševu je što odlično poznaje zbivanja u Seriji A, dok je tokom blistave igračke karijere postigao 173 gola na 296 utakmica.

Andrej je proglašavan za najboljeg igrača Evrope 2004. godine, dok je sa Milanom osvojio Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading