ODMAH POSLE DERBIJA - FAJRONT! Megapreokret! Superliga donela VAŽNU odluku!

Autor:

Sport

30.11.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi mečevi 20. kola igraće se na proleće.

ODMAH POSLE DERBIJA - FAJRONT! Megapreokret! Superliga donela VAŽNU odluku!

Foto: Starsport, Printscreen

Zajednica Superlige Srbije, zajedno sa Fudbalskim savezom Srbije i klubovima došla je do dogovora da 20. kolo prebaci za prolećni deo sezone.

Sve utakmice ove runde odigraće se 10. februara naredne godine, prenosi "Mozzart sport".

Ovakva odluka praktično znači da će jesenji deo sezone biti završen odloženim, osmim kolom, u kojem će se između ostalih utakmica, odigrati i večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, iako je bilo prvobitno planirano da se pomenuta runda odigra pre okršaja večitih rivala!

Duljajevi izabranici biće domaćini Baharovom timu na stadionu u Humskoj, a taj meč u mnogome bi mogao da utiče na nastavak sezone i šampionsku trku.

Foto: Starsport

 

Loše vreme, činjenica da bi 20. runda pala nasred katoličkog Božića, a sve je više inostranih igrača u Srbiji koji bi voleli da taj praznik provedu sa porodicama, a ne na terenu, uticali su, između ostalog, da dođe do odlaganja.

Podsetimo, drugi večiti derbi u ovom šampionatu igraće se 9. marta na stadionu "Rajko Mitić", ali novitet je što je odmah posle toga za sredinu nedelje ubačeno vanredno kolo, 25. po redu, ono je na programu 13. marta naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KO VAS NAMESTI IDIOTI

30.11.2023 18:33

Napolje kilavo rukovodstvo PARTIZANA. Sve sami amateri .SIKTER I POVEDITE ,,TRENERA."