KAKAV POTEZ! Partizan na originalan način POZVAO grobare na derbi sa Vojvodinom! Ovakav POPUST ne sme da se PROPUSTI!

Autor:

Sport

30.11.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nastavljaju šampionsku trku.

KAKAV POTEZ! Partizan na originalan način POZVAO grobare na derbi sa Vojvodinom! Ovakav POPUST ne sme da se PROPUSTI!

Foto: Starsport

Pred fudbalerima Partizana je novi izazov, posle šokantnog poraza od TSC (0:4) usred Humske. Izabranici Igora Duljaja će imati priliku da se pred svojim navijačima iskupe za neuspeh, pošto dočekuju Vojvodinu u derbiju 12. kola.

Navijači lidera Superlige koji budu poželeli da podrže svoje ljubimce protiv Novosađana (subota, 15.30, Arena Premium 1), dobiće i ovoga puta pogodnosti za ulazak na stadion. Uprava crno-belih je odlučila da cene ulaznica za duel sa "lalama" budu snižene za 50 odsto.

Zbog toga će ulaznice za južnu tribinu, koja inače "nije u upotrebi" zbog protesta navijača koštati 250 dinara, a za istočnu i zapadnu 400 dinara. Istovremeno, cifre za lože su takođe snižene, pa istočna iznosi 2.000 dinara, dok je "zapad" skuplji skuplji za 500 rsd i iznosi 2.500 dinara.

Republika

Foto: star sport

 

Ulaznice možete kupiti i na prodajnom mestu: Ticketline Shop Novi Beograd - Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, radno vreme u četvrtak i petak od 10 do 18 časova)

Prodaja ulaznica na blagajni stadiona počinje u subotu 2. decembra. od 10 časova i odvijaće se do početka utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading