BIVŠI FUDBALER ZVEZDE DOMINIRA U NOVOM SPORTU! Ugostio evropske prvake, pa ODUŠEVIO!

Autor:

Sport

30.11.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan početak imao je Dejan Joveljić u šahovskoj karijeri.

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE DOMINIRA U NOVOM SPORTU! Ugostio evropske prvake, pa ODUŠEVIO!

Foto: Printscreen/Twitter

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde veoma često pokazuje svoje šahovsko umeće. Sada je bio domaćin i jednog turnira u brzopoteznom šahu na kojem je i sam učestvovao.

Na ovom takmičenju nastupili su i srpski velemajstori Aleksandar Inđić i Velimir Ivić, osvajači zlatne medalje na Evropskom prvenstvu sa reprezentacijom Srbije, a pomenuti tandem je i osvojio prva dva mesta u konačnom poretku.

Posle održane manifestacije, Dejan Joveljić nije krio zadovoljstvo učinkom na turnir.

 

 

- Počastvovan sam što sam imao priliku da budem domaćin jakog blic turnira i da kao specijalne goste dočekam evropske šampione! Odlična atmosfera, radost i zabava! Takođe sam veoma zadovoljan ličnim rezultatom i igrama u celini! - napisao je Joveljić u objavi na društvenoj mreži X.

Momak rodom iz Bijeljine (24) za Los Anđeles Galaksi igra od avgusta 2021. Fudbalski je "prohodao" na Marakani, dok je dres Zvezde zamenio opremom Ajntrahta iz Frankfurta i belgijskog Anderlehta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading