DELIJE POLOŽILE ISPIT: Švajcarci ODUŠEVLJENI navijačima Crvene zvezde!

Autor:

Sport

29.11.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo su promenili mišljenje.

DELIJE POLOŽILE ISPIT: Švajcarci ODUŠEVLJENI navijačima Crvene zvezde!

Foto: Republika.rs

Crvena zvezda poražena je od Jang bojsa rezultatom 2:0 (2:0) u meču koji je odlučivao o trećoj poziciji grupe G Lige šampiona i plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope, pa je kolo pre kraja grupne faze izgubila i matematičke šanse za prezimljavanje u Evropi.

Igrači nisu imali sreće, igrali su dobro, a lopta nije htela u gol, ali delije nisu podbacile!

Navijači Crvene zvezde su uvek svetla tačka, a tako je bilo i u Bernu.

Oko 5.000 pristalica kluba iz Ljutice Bogdana bodrilo je svoje ljubimce, a ono što je izuzetno bitno je da su navijali fer i sportski bez ikakvih incidenata ns stadionu ili u gradu.

Švajcarci su mesecima pred utakmicu najvaljivali da im dolaze "huligani" koji će praviti probleme, demolirati grad, izazvati ozbiljne incidente, a na kraju su dobili čas iz fudbalskog navijanja i ponašanja.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Tamošnji mediji prizanali su svoju grešku nakon meča.

- Napeta atmosfera, ali bez nereda u Bernu - stoji u tekstu "Blika".

Švajcarci navode i da je na ulicama Berna bio prisutan veliki broj policijskih snaga, a pohvalili su i pobedu fudbalera Jang bojsa koji su ovim trijumfom obezbedili evropsko proleće.

Delije su položile još jedan ispit i pokazale koliko su privržene svom klubu. Pozdravili su svoje ljubimce pesmom i aplauzom i pored neuspeha, a nema sumnje da će tako biti i na oproštaju od Lige šampiona na Marakani protiv Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading