KOSTA NEDELJKOVIĆ: "Sreća je bila na njihovoj strani! Želimo DUPLU KRUNU"!

Autor:

Sport

28.11.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler tužan nakon poraza i eliminacije iz evrope.

KOSTA NEDELJKOVIĆ: "Sreća je bila na njihovoj strani! Želimo DUPLU KRUNU"!

Foto: Republika.rs

Crvena zvezda poražena je od Jang Bojsa rezultatom 2:0 (2:0) u meču koji je odlučivao o trećoj poziciji grupe G Lige šampiona i plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope, pa je kolo pre kraja grupne faze izgubio i matematičke šanse za prezimljavanje u Evropi.

Kosta Nedeljković postigao je autogol, ali nema šta da mu se zameri. Tužan je izneo svoje utiske meča.

- Izgubili smo i nismo obezbedili proleće u Evropi što je bio neki cilj. Sada se okrećemo obavezama u domaćem šampionatu, da naravno osvojimo tiulu i duplu krunu. Imali smo dosta šansi koje nismo realizovali, mislim da nismo imali ni sreće. Oni nisu imali puno prilika, iz dva prekida su dali dva gola. Sreća je bila na njihovoj strani - rekao je Kosta Nedeljković.

Teško je mladom fudbaleru pao poraz.

- Jesam mlad, ali mi je ovo teško palo. Dovoljno "osećam" šta znači nositi dres Crvene zvezde. U fudbalu nekad iskoristiš svoje šanse,večeras lopta nije htela u gol - zaključio je Nedeljković.

Izabranike Baraka Bahara očekuje još jedan meč u Ligi šampiona i to protiv Mančester sitija u Beogradu. Ako se pogleda trenutna situacija na tabeli, ovaj duel će biti samo za utiske, jer se crveno-beli nalaze na poslednjem mestu sa svega jednim bodom.

Srpski tim nakon ovog poraza mora da se okrene Superligi totalno, kako bi bar u tom takmičenju se iskupio za ove poraze. Crveno-beli trenutno zaostaju za Partizanom tri boda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading