DEVOJČICA (18) PREVARILA MUŠKARCA NA INTERNETU, A ONDA GA NAPALA NOŽEM! Šokantna priča o tinejdžerki, a evo i šta se krije iza ovog zločina?

Autor:

Svet

28.11.2023

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kloi Koster, danas osamnaestogodišnjakinja, počinila je šokantan zločin 2021. godine u Engleskoj.

DEVOJČICA (18) PREVARILA MUŠKARCA NA INTERNETU, A ONDA GA NAPALA NOŽEM!  Šokantna priča o tinejdžerki, a evo i šta se  krije iza ovog zločina?

Foto: RINA, Shutterstock

 Kako prenosi Dejli mejl, tinejdžerka je upoznala tridesetpetogodišnjeg muškarca preko društvenih mreža, predstavljajući se kao Houp Morgan i lažno tvrdeći da ima devetnaest godina. Nakon upoznavanja, Kloi je počela da proganja muškarca, čak govoreći da želi da se uda za njega.


Bizarna prevara i napad nožem



Najbizarniji deo ovog slučaja jeste motiv za napad. Kloi je 20. januara 2021. otišla u Holidej In u Svindonu, gde se sastala sa muškarcem koji joj je platio taksi i odveo je u svoju sobu.

Međutim, nakon što je Kloi pokušala da traži poklone od muškarca, a nije ih pronašla, došlo je do borbe u kojoj je tinejdžerka muškarca ubola nožem nekoliko puta, nanoseći mu ozbiljne povrede.


Presuda i reakcija optužene



Kloi Koster je kasnije uhapšena i optužena za napad, ali je lagala i tvrdila da ju je muškarac uhodio. Sudija Džejson Tejlor je opisao tinejdžerku kao "proračunatu" i "prevrtljivu" i osudio ju na dvogodišnju kaznu uz uslov da odradi 150 sati neplaćenog rada, pohađa 25 dana rehabilitacije i plati kaznu od 1.000 funti.

Nakon izricanja presude, Kloi je napisala na društvenim mrežama da ne žali zbog svojih postupaka i da se nosi sa svojom kaznom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading