KAPITEN NA IVICI SUZA! Dragović: Šta reći posle ovakvog meča

Autor:

Sport

28.11.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali smo nekoliko šansi, ali ih nismo realizovali, rekao je Dragović

KAPITEN NA IVICI SUZA! Dragović: Šta reći posle ovakvog meča

Foto: star sport

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović bio je razočaran nakon meča. Očekivao je mnogo bolju igru svojih saigrača.

- Nije dobro, nikako nije dobro. Ne znam šta bih više rekao i kako bi to objasnio. Imali smo nekoliko šansi, ali na kraju rezultat je negativan za nas, sad nema popravka. Idemo dalje, očekuje nas nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu, što nam je sad prioritet - rekao je Dragović.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Jang bojsa sa 2:0 u petom kolu Lige šampiona. Crveno-beli su se novi porazom i zvanično oprostili od igranja u Evropi u nastavku sezone.

Izabranike Baraka Bahara očekuje još jedan meč u Ligi šampiona i to protiv Mančester sitija u Beogradu. Ako se pogleda trenutna situacija na tabeli, ovaj duel će biti samo za utiske, jer se crveno-beli nalaze na poslednjem mestu sa svega jednim bodom. 

Srpski tim nakon ovog poraza mora da se okrene Superligi totalno, kako bi bar u tom takmičenju se iskupio za ove poraze. Crveno-beli trenutno zaostaju za Partizanom tri boda. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading