MOGU DA UČE OD DELIJA: Navijači Jang bojsa kao amateri u odnosu na SRBE (VIDEO)

Autor:

Sport

28.11.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl u Bernu

MOGU DA UČE OD DELIJA: Navijači Jang bojsa kao amateri u odnosu na SRBE (VIDEO)

Foto: Starsport

Meč Crvene zvezde i Jang bojsa koji će odlučiti o tome ko nastavlja svoju epizodu u drugom evropskom takmičenju po jačini - Ligi Evrope počinje u 21 čas. Veliki broj navijača se danas u 17 časova sa Krankhausplatza uputio ka mestu odigravanja meča, a očekuje se da ih bude oko 5.000.

Tribine stadiona "Vankdorf" su sve punije, a pristalice crveno-belih su već preuzele glavnu reč i gromoglasno se spremaju da poguraju svoje igrače do pobede.

 

 

Ultrasi Jang bojsa su na svojim mestima, a na njihovoj strani atmosfera je kao u pozorištu.

Nema sumnje da će navijači po navici biti Zvezdin 12. igrač, a preostaje nam da vidimo da li će ih izabranici Baraka Bahara "ispoštovati" i doneti iščekivano proleće u Evropi.

Švajcarci ulaze oslabljeni u ovaj meč, naime Rafael Viki neće moći da računa na petoricu igrača u meču sa šampionom Srbije. Svakako najbitniji je izostanak napadača Sedrika Itena, koji je Zvezdi pravio velike probleme u meču u Beogradu. Osim njega, neće biti ni Kastrota Imerija, Malika Demea, Lukaša Lakomija, dok će Sandro Lauper propustiti meč zbog crvenog kartona, koji je dobio u susretu sa Mančester sitijem.

Crvena zvezda i Jang Bojs se trenutno nalaze na deobi trećeg mesta sa jednim bodom, s tim da beogradski tim trenutno ima prednost zbog bolje gol-razlike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading