EVO ODAKLE ĆE KRENUTI ZVEZDIN KORTEO: Očekuje se 5000 delija u Bernu

Autor:

Sport

28.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli večeras gostuju Jang bojsu

EVO ODAKLE ĆE KRENUTI ZVEZDIN KORTEO: Očekuje se 5000 delija u Bernu

Foto: Republika.rs

Crvena zvezda večeras gostuje ekipi Jang bojsa u okviru petog kola Lige šampiona od 21 čas. Veliko interesovanje vlada za ovaj duel uzimajući u obzir težinu večerašnjeg meča, pa se očekuje da stadion "Vankdorf" bude ispunjen do poslednjeg mesta. 

U taboru Jang Bojsa vlada optimizam, s obzirom na jučerašnje izjave igrača tog kluba, ali se iz Beograda nadaju pozitivnom rezultatu koji bi ih odveo dalje u Ligu Evrope. 

U prilog tima iz Ljutice Bogdana ide i činjenica da se večeras u glavnom gradu švajcarske očekuje više od 5000 pristalica crveno-belih na tribinama stadiona. Grupa navijača objavila je gde i kada će se Zvezdin korteo uputiti ka mestu odigravanja meča.

 

Više od pet hiljada navijača Crvene zvezde će se po podne u 5 časova skupiti na trgu Kornhausplatzu odakle će kasnije krenuti put stadiona, a evo i uputstva za dolazak:

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Putanja

 

Nema sumnje da će beogradski tim imati veliku podršku i na ovom gostovanju, pogotovo uzimajući u obzir srpsku dijasporu u Švajcarskoj.

Bezbednost u Bernu je podignuta na maksimum, jer im, prema tamošnjim medijima u goste dolaze "ozloglašeni navijači veoma vrele krvi".

Podsetimo, timovi se nalaze na deobi trećeg mesta sa jednim bodom i ovaj susret će vrlo verovatno odlučiti ko će na proleće igrati u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading