DELIJE, OVO MORATE DA ZNATE: Važne informacije pred utakmicu Jang bojs - Crvena zvezda

Autor:

Sport

27.11.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preporuka je da se dolazi javnim prevozom, za automobile postoji specijalni parking, kao i mesto okupljanja za navijače, ali kortea NE SME BITI.

DELIJE, OVO MORATE DA ZNATE: Važne informacije pred utakmicu Jang bojs - Crvena zvezda

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće sutra (21.00) Jang bojsu u petom kolu G grupe Lige šampiona, a kako u Švajcarskoj i okolnim zemljama živi veliki broj zvezdaša očekuje se da će srpski tim imati veliku podršku kao i u Lajpcigu. Zbog toga su domaćini spremili posebno uputstvo kako delije treba da se ponašaju i kuda da se kreću, a jedan detalj posebno moraju imati na umu - organizovanog kortea neće biti.

Informacije sa Zvezdinog sajta prenosimo u celosti:

S obzirom na to da veliko interesovanje vlada za duel petog kola Lige šampiona, veoma je bitno da navijači koji će crveno-bele bodriti u Bernu ispoštuju sve instrukcije. Uprava grada Berna i Kantonalna policija Berna žele dobrodošlicu navijačima Crvene zvezde i ujedno žele da ih informišu o sledećem:

 
Tačka okupljanja gostujućih navijača u centru grada Berna je Kornhaus and Schmiedenplatz, gde se nalazi dosta restorana i barova. Za navijače koji dolaze autobusom ili minibusom, kantonalna policija će obavestiti vozače o tačnoj lokaciji parkiranja, koja se nalazi u blizini stadiona. Navijačke šetnje su generalno zabranjeni u gradu Bernu. Zabranjeni su svaki oblici političkih poruka i/ili podsticanja na nasilje prikazanih/štampanih/nacrtanih, itd. na transparentima, zastavama, odeći itd. i nacionalnim zastavama zemalja osim onih čiji klubovi učestvuju u utakmici.
Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 


Dolazak i odlazak vozom
 
Zvanična železnička stanica za meč je Bern-Vankdorf, koja se nalazi se u blizini stadiona. Stanicu Bern-Vankdorf redovno opslužuju vozovi sa glavne stanice u Bernu. 
 
Dolazak i odlazak automobilima
 
Molimo navijače FK Crvena zvezda koji dolaze automobilima da koriste samo obeležena parking mesta. Molimo Vas da pratite putokaze i uputstva saobraćajnih službenika.
Broj parking mesta je ograničen, a policija preporučuje korišćenje javnog prevoza za putovanje od centra grada do stadiona.

I to sledećim linijama gradskog prevoza:

 
- Autobus br. 20 do stanice Wyler
- Više vozova od glavne železničke stanice u Bernu do stanice Bern-Wankdorf (S-Banh / S1,S2,S3,S4,S44)
 
U blizini stadiona postoji parking isključivo za autobuse i minibuseve.
 
Dolazak do gostujućeg sektora je kroz ulicu Sempachstrasse sa severne strane, a ulazi na stadion su B12-B15.
 
Kapije stadiona se otvaraju u 19 časova i molimo sve da dođu do ulaza na vreme, kako bi do početka utakmice svi ušli na stadion.
 
Ukoliko vam u bilo kom trenutku zatreba bilo kakva pomoć ili imate pitanje uniformisani službenici iz Dijalog grupe kantonalne policije Bern (biće prepoznatljivi po neonsko narandžastim prslucima) i kontakt osoba za navijače (u neonsko plavom prsluku) rado će vam pružiti informacije i podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading