VANREDNO STANJE U BERNU ZBOG DELIJA! Stižu navijači vrele krvi

Autor:

Sport

26.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan luka dodatno brine domaćine, plaše se nereda za praznik

VANREDNO STANJE U BERNU ZBOG DELIJA!  Stižu navijači vrele krvi

Foto: Starsport

Dan uoči utakmice Jang bojs - Crvena zvezda, u glavnom gradu Švajcarske održava se tradicionalni Dan luka. Zbog toga su vlasti u ovom gradu dodatno mobilisane, jer im ,kako kažu, dolaze navijači vrele krvi i burnog temperamenta. 

Podsetimo, pre četiri godine uoči meča ova dva tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona, došlo je do ozbiljnih incidenata pre utakmice. Reto Naus, direktor bezbednosti Berna, zbog toga je pozvao na dodatni oprez i punu mobilnost. 

Za utakmicu vlada ogromno interesovanje, kako u Srbiji, tako i širom Evrope. Oko 2000 Delija najavilo je organizovani dolazak iz Beograda, ali oni svakako neće biti jedina podrška našem šampionu. U celoj evropi pristralice crveno belih čine sve da dođu do dragocenog parčeta papira i bodre svoje ljubimce. Cena karte na crnom tržištu, već sada je premašila sumu od 400 evra, bez sumnje do početka meča vredeće i više.

Očekuje se da se na tribinama stadiona u glavnom gradu Švajcarske nađe više od 5000 pristalica našeg kluba, kojui bi, kao i mnogo puta ranije, mogli predstavljati prevagu u super važnom meču. Dolazak Delija očekuje se dan ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading