SPAJIĆ POZVAO DELIJE: "Siguran sam da će DA NAS PODRŽE"!

Autor:

Sport

20.11.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazovan period je pred crveno-belima.

SPAJIĆ POZVAO DELIJE: "Siguran sam da će DA NAS PODRŽE"!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda u subotu od 16 sati gostuju u Novom Sadu u Superligi, a potom u utorak od 21 sat igra protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona.

Svoje viđenje ovih utakmica dao je Uroš Spajić, iskusni defanzivac tima sa Marakane.

- Pred nama je zahtevan ciklus utakmica i koristimo pauzu da se što bolje pripremimo za sve što nam dolazi. Prvi susret pred nama je protiv Vojvodine u Novom Sadu, a potom nas očekuje i put u Bern na duel sa Jang Bojsom- rekao je Spajić.

- U domaćem prvenstvu smo svesni da imamo imperativ pobede na svakom meču, te ćemo dati i više od maksimuma da završimo jesenji deo sezone na pravi način. Sa druge strane, borićemo se za Zvezdin grb u Ligi šampiona i pokušati da izborimo proleće u Evropi. Imamo još dve utakmice u najkvalitetnijem klupskom evropskom takmičenju. Nema dileme da uz kvalitet tima, zalaganje na terenu i veliku želju možemo do uspeha. Takođe, postoji zajednička želja da odbranimo duplu krunu i u skladu sa tim ćemo i pristupati utakmicama-  rekao je iskusni defanzivac.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Spajić

 

Spajić je u poslednje vreme u sve boljoj formi, duga pauza zbog povrede je iza njega, a uoči duela u Novom Sadu posebno je naglasio značaj podrške navijača.

- Znamo da navijači Crvene zvezde simbolizuju najbolju publiku na stadionu. Imamo neverovatnu podršku od njih, ne samo na našem stadionu, već i na gostujućim terenima. Verujem da ćemo u Švajcarskoj imati sjajan vetar u leđa, a potom dočekati Mančeser Siti pred prepunim tribinama. Sigurni smo i u podršku u prvenstvu, kao i da će protiv Vojvodine biti naš 12. igrač. Znam koliko je težak dres Crvene zvezde i kako se brane boje našeg kluba. Učinićemo sve da donesemo radost svim navijačima -zaključio je Spajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading