PROFAJLER RAZOTKRIO TAJNE MINISTARKE DUBRAVKE ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ: Odlična bi bila na čelu ministarstva sporta ili kulture!

Autor:

Vesti

20.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije na čelu ministarstva rudarstva i energetike, ministarka Dubravka Đedović bi se odlično snašla na čelu ministarstva sporta ili kulture, smatra psiholog Snežana Repac.

U  novoj emisiji Profajler, koja se odnedavno emituje na Jutjub kanalu Republika news, otkrili smo tajne ministarke rudarstva i energetike Dubravke Đedović Handanović, koja je imala zadatak da izabere jednu od šest ponuđenih žena, koja njoj deluje najbogatije. 

- Najbogatije mi deluje broj četiri, jer izgleda radosno, srećno, razdragano. Mislim da je to najveće bogatsvo. Ko god da je radostan i ushićen pokazuje to svojim govorom tela, to ne može da se sakrije, to je za mene bogatsvo - kazala je ministarka.

Foto: Republika TV

Dubravka Đedović - Profajler

A kako struka gleda na pojam bogatstva, Repac otkriva:

- Ja bih rekla da je bogatsvo nešto blisko slobodi. To podrazumeva slobodu naših izbora, da možemo da budemo ono što jesmo, bogatsvo duše pre svega. Bogatsvo znači biti ispunjen, ne materijalno, već ispunjen duhom, srećom, zadovoljstvom... Bogatsvo znači osećati jedan mir u duši, veoma dugo - navela je Repac.

Što se tiče izbora ministarke Đedović Handanović, psiholog Snežana Repac kaže da na osnovu njenog odabira možemo zaključiti dosta toga o njoj. 

- Prvo, njen izbor je vrlo iznenađujući za ministra.  Izabrala je devojku koja je razdragana, neformalna, koja je srećna, skače, mladelačkog duha. U ovom slučaju njen izbor otkriva da se radi o osobi koja se u svakom mogućem trenutku trudi da bude drugačija, originalna. Za nju bih mogla da kažem da sve što radi, radi punim srcem, dušom, ali i da ima originalan pristup životu. Na osnovu njenog izbora možemo reći da se radi o osobi koja je umetnik, ja bih rekla umetnik života, koja umestnost življenja praktično unosi u svoj način rada. Osoba koja bira ovaj crtež je energična, ali impulsivna. Vrlo je radoznala, ambiciozna i voli da se takmiči. Sve što radi je vrlo autentično svemu može da da svoj lični pečat - kazala je naša sagovornica.

Na pitanje da li nam izbor ministarke Đednović Handanović može ukazati da se radi o osobi koja pre svega teži slobodi, Repac ističe:

 - Upravo to. Ona teži da bude ono što jeste zaista. U nekim situacijama u kojima se ne vidi sloboda, koje su formalne, ona se trudi da prodiše, da prosto uradi onako da nju to čini slobodnom. Želi da ima mogućnost izabora, da se ne oseća vezana, kruta, formalna. Sve što radi radi sada i odmah. Ne voli odlaganje obaveza. Govori ono što misli, radi ono što želi, radi prema svojim izborima i uvek je u njih sigurna - smatra ona i dodaje:

- Da nije na čelu ministarstva rudarstva i energetike, rekla bih da bi se odlično snašla na čelu ministarstva sporta. Na osnovu njenog izbora možemo zaključiti da voli muziku, voli da igra, voli sportove, pa možda nešto iz domena sporta ili kulture bi moglo da bude idealno za nju.

Kako je Repac još istakla, ona je ministarku Đedović Handanović uspela da doživi na sopstveni način, nakon njenog izbora, a u nekoliko rečenica bi je opisala ovako:

- Mislim da sam je doživela preko izbora, ali je i ovako doživljavam kao ženu koja je izuzetno mlada duhom, koja je kreativna, koja je veliki stručnjak, obrazovana i mislim da je veliki humanista. Ima vrlo visok emotivni potencijal, ona je osoba koja voli ljude i sa kojom je prijatno biti u društvu - kazala je Repac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading