DALA JE 300.000 EVRA ZA PLASTIČNE OPERACIJE: Sad mora da dokazuje identitet da bi dobila novu VOZAČKU DOZVOLU (FOTO+VIDEO)

Autor:

Lifestyle

21.11.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za pet godina se toliko promenila da su policajci u neverici zurili u njenu staru fotografiju.

DALA JE 300.000 EVRA ZA PLASTIČNE OPERACIJE: Sad mora da dokazuje identitet da bi dobila novu VOZAČKU DOZVOLU (FOTO+VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/deniserocha.oficial

Brazilska lepotica Deniz Roša (39), koja je napustila karijeru u advokaturi da bi se bavila manekenstvom, zadala je silne muke zaposlenima na Odeljenju za izdavanje vozačkih dozvola Sao Paula, jer su oni bili uvereni da je reč o drugoj osobi kad su uporedili njeno sadašnje lice sa njenom prethodnom fotografijom iz 2018. godine.

- Nisu verovali da sam to ja – rekla je Deniz i dodala:

- Razumem njihov rad i znam da zaista treba da provere svakoga od nas, ali to je bila zaista smešna situacija koju nisam očekivala.

Poslednjih godina, Roša je dramatično promenila svoj izgled zahvaljujući brojnim hirurškim i nehirurškim procedurama. Pored tretmana botoksom, ugradnje filera i odlaska na specijalne vrste pilinga, Deniz je išla na rinoplastiku i tri puta je operisala grudi.

 

 

Ona danas izgleda drastično drugačije u odnosu na period od pre pet godina. Povećala je usne, promenila izgled jagodica, ima drugačiji nos…

Zaposleni u Odeljenju za izdavanje vozačkih dozvola bili su toliko zapanjeni njenim transformisanim izgledom da su je zamolili da pokaže drugi deo lične karte. Deniz je dala karticu brazilske advokatske komore kojom je potvrdila identitet.

 

 

- Nikad nisam zamišljala da ću zbog estetskih operacija morati da prođem kroz ovo. Svesan sam da sam se promenila, ali da me pitaju da li sam na fotografijiu zaista ja stvarno nisam mogla ni da pretpostavim – navodi Deniz.

 

 

Uprkos takvim manjim neprijatnostima, ona kaže da joj se dopada kako sada izgleda. Takođe, tvrdi da nijednog trenutka nije zažalila što je napustila advokatsku karijeru, jer se sada može pohvaliti sa 4,8 miliona pratilaca na Instagramu, gde je fanovi svakodnevno hvale zbog neverovatno atraktivnog izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading