BUJNO POPRSJE, TRBUŠNJACI KAO ISKLESANI - ZBOG OVOG PRIZORA IZGUBIĆETE KONTROLU: Žena Aleksandra Mitrovića je najvatrenija brineta koju ćete videti (FOTO)

Autor:

Lifestyle

07.10.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Mitrović, nekada Janjić je supruga fudbalera Aleksandra Mitrovića.

BUJNO POPRSJE, TRBUŠNJACI KAO ISKLESANI - ZBOG OVOG PRIZORA IZGUBIĆETE KONTROLU: Žena Aleksandra Mitrovića je najvatrenija brineta koju ćete videti (FOTO)

Foto: instagram.com/mitrovic__kristina

Kristina Mitrović za mnoge je pravo modno osveženje, a većina je prepoznaje kao suprugu fudbalera Aleksandra Mitrovića.

Porodica Mitrović danas je bogatija za čak tri člana, a fudbaler Aleksandar Mitrović često je isticao koliko su mu važni. Porodicu su zasnovali kada je on ima 22 godine, i od tada njihova sreća ne prestaje. U braku su od 2021. godine, a imaju Luku (6) i Nađu (5) i prošle godine dobili su devojčicu koju su nazvali Anastasia.

Inače, oni su pre nekoliko dana proslavili prvi rođendan ćerki Anastasii u krugu bliskih prijatelja kod kuće. Svi zajedno oduvali su prvu svećicu.

Obožavaoci fudbala osim što su zainteresovani za pomenutog sportistu, ne možemo reći da pažnju ne privlači njegova lepa supruga koja je u međuvremenu postala i zvezda društvenih mreža. Srpska lepotica je zanosna brineta, neodoljivog fizičkog izgleda i izuzetno je privlačna. Kristina je jednom objavom zapalila društvene mreže i to sa razlogom.

Pozirala je u minijaturnoj, dekoltiranoj majici gde se nazirao privlačan dekolte, a emotikoni srca u komentarima nisu izostajali ni ovaj put. Koliko se ova fotografija svidela korisnicima društvene mreže Instagram govori i činjenica da je prikupila skoro 6. 000 sviđanja.

Kristina i nakon tri porođaja izgleda fantastično, što je i pokazala fotografijama u kupaćem kostimu. 

Pogledajte Kristinine fotografije u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading