JELENA ĐOKOVIĆ SE POKAZALA U SARAJEVU: Na ramenu ponela 2.000 EVRA, ovim oduševila CEO grad (FOTO)

Autor:

Lifestyle

26.09.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković prošetala je Sarajevom, a u jedan detalj svi su gledali.

JELENA ĐOKOVIĆ SE POKAZALA U SARAJEVU: Na ramenu ponela 2.000 EVRA, ovim oduševila CEO grad (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Novak Đoković je kod kuće i puni baterije u Beogradu za poslednje izazove u 2023. godini pohod na Završni masters sezone i titulu u Dejvis kupu sa reprezentacijom Srbije. Deo slobodnog vremena Nole je iskoristio da izađe na večeru sa prijateljima, tačnije sa kumom Nevenom Markovićem i Italijanom Markom Stilitanom.

I to bez supruge. A kako bi Jelena Đoković i bila tu kada je više od 300 kilometara dalje u drugom gradu. Naime, Jelena je trenutno u Sarajevu zbog obaveza sa Fondacijom "Novak Đoković" o čemu svedoče i njene objave na društvenim mrežama. Tako je Jelena između dva predavanja skoknula do Baščaršije i tamo uživala u čarima prestonice Bosne i Hercegovine.

Supruga tenisera iskoristila je slobodno vreme da napuni baterije šetnjom kroz prelepo Sarajevo, a za tu priliku izabrala je ležernu kombinaciju, ali ne i jeftinu.

Foto: printscreen/instagram.com/jelenadjokovicndf

Jelenin stori, poseta Sarajevu

Sivi kaput upotpunjen je mali detaljem u vidu "Luj Viton" torbice koja vredi oko 2.000 evra. Ona je iskoristila vreme za uživanje do projekcije filma koju je organizovala Fondacija "Novak Đoković".

Foto: printscreen/instagram.com/jelenadjokovicndf

Jelena Đoković posetila Sarajevo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading