PRODALA JE KUĆU KAKO BI SE CELA IZOPERISALA: "Botoks mi nije pomogao, OVO je bio jedini način da se podmladim, prezadovoljna sam"

Autor: M.O.

Lifestyle

03.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodala je sve kako bi imala novac za estetske operacije.

PRODALA JE KUĆU KAKO BI SE CELA IZOPERISALA: "Botoks mi nije pomogao, OVO je bio jedini način da se podmladim, prezadovoljna sam"

Foto: instagram/printscreen/rvchickadee

Mnoge žene su spremne da urade apsolutno sve kako bi poboljšale svoj fizički izgled. Često dovode svoj život u opasnost kako bi na kraju dobile zamišljeni rezultat. 

Da to nije sve, dokazuje 50-godišnjakinja koja je odlučila da proda sve što ima, pa čak i kuću.

Razlog je fejslifting, hirurška procedura koja poboljšava vidljive znake starenja na licu i vratu. Ona podrazumeva podizanje, odnosno zatezanje kože lica i vrata do željene čvrstine i forme. Keli Bizli, blogerka koja živi na jezeru Taho u Kaliforniji, prodala je svoje imanje kako bi mogla sebi da priušti proceduru od 14.000 dolara.

Ona danas živi u kamp kući, ali ima novo lice. 

 

 

- Oko 48. godine lice je počelo brzo da mi pada. Promene su bile zapanjujuće - objasnila je ona. 

Bila je sigurna da joj obični fileri ne pomažu jer ih je ubrizgavala poslednjih 15 godina. 

- Rezultati su iznad onoga što sam očekivala. Nisam očekivala da ću izgledati mlađe. Volim svoj izgled i izgledam najbolje što mogu - dodala je.

Kada je odlučila da odradi ovu proceduru obratila se hirurzima koji su joj rekli da pripremi   od 50.000 do 60.000 dolara. Potom je na društvenim mrežama videla ženu koja je promovisala proceduru u Tihuani u Meksiku, a koja košta samo 14.000 dolara.

 

 

Odlučila je da sebe počasti baš tom jeftinijom operacijom za Dan zaljubljenih, 14. februara. Operacija je trajala četiri sata i uključivala skidanje masti sa njenih butina i stavljanje na usne i lice. Na kraju je otišla na produženi lifting lica, podizanje vrata, podizanje usana i transfer masti sa butina.

- Posle otprilike nedelju i po dana imala sam trenutke kad mi nije bilo lako. Vašem mozgu je teško da se navikne na promenu. Ako radiš previše intervencija - sujetna si ili nesigurna. Ako ništa ne radiš, ne šminkaš se ili ne friziraš, kažu "Zapustila si se" - kaže žena.

Ona sada živi u prikolici sa svojim psima, putuje po Americi i kako kaže, maksimalno uživa u životu. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading