PROFAJLER RAZOTKRIO TAJNE MINISTRA EDINA ĐERLEKA: Rođen je da bude lider!

Autor:

Vesti

13.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbor Edina Đerleka, ministra za ravnomerni regionalni razvoj otkrio je mnogo toga o njegovoj ličnosti, a prema oceni psihologa Snežane Repac, Đerlek je rođeni lider!

PROFAJLER RAZOTKRIO TAJNE MINISTRA EDINA ĐERLEKA: Rođen je da bude lider!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U današnjoj emisije Profajler, koja se od prošle nedelje emituje na Jutjub kanalu Republika news otkrili smo sve tajne ličnosti ministra za ravnomerni regionalni razvoj, Edina Đerleka koji je imao zadatak da izabere jednu od tri ponuđene pesnice, a koja najviše nalikuje načinu na koji on to radi, kada je ljut, besan ili kada se raduje. 

Na pitanje šta nam govor tela može reći o nama samima, psiholog Snežana Repac istakla je sledeće:

- Govor tela šalje poruke gledaocu ili posmatraču kako se osoba oseća u tom trenutku i šta je to što nesvesno upravlja njom. Ono što izlazi iz kontrole centralnog nervnog sistema ulazi u autonomni nervni sistem, pod njegovu kontrolu, i u tom slučaju postoje određni pokreti, kojima mi nesvesno izražavamo svoje emotivno stanje i preko njih se može zaključiti šta osoba ne može baš dobro da kontorliše, šta krije, tako da se često ovakva ispitivanja primenjuju kada je potrebno saznati ono o čemu osoba ćuti.

Foto: Republika

Edin Đerlek

Vezano za izbor ministra Đerleka, Repac je poručila:

- Ja bih rekla da izbor gospodina Đerleka govori, na osnovu onog što ovi testovi otkrivaju, da je on osoba koja ima jaku energiju, koja je dinamična, a na osnovu njegovog izbora može se zaključiti i da je on osoba koja je izuzetno ambiciozna, ali i nestrpljiva. Što se tiče nekih drugih aspekata ličnosti, za Edina Đerleka možemo reći da je neko ko je izuzetno komunikativan, izuzetno privlačan ljudima, duhovit i njega ljudi jednostavno vole. On je osoba koja može da bude jako dobar lider, vođa, neverovatno ima visoku empatiju, i u tom slučaju kažemo da je jedan altruista. Isto tako njemu izuzetno znači da taj isti nivo, koliko on voli ljude, bude i njemu vraćen. On je čovek koji ima izuzetan duhovni mir, spokoj, ali mu je potrebno da dobije ravnotežu od spoljnog sveta, na osnovu onog što on u sebi gradi, a od saradnika i prijatelja želi da dobije tu neku dozu odanosti, koju i on sam pruža - analizira Repac.

Foto: Republika

Edin Đerlek pesnica

Na pitanje da li se može reći da je ministar Đerlek neko ko ima iskustva u tučama, naša sagovornica otkriva:

- Ja ne bih rekla da je gospodin Đerlek agresivan, naravno, muškarac je, kao tinejdžer je sigurno prolazio kroz te faze, s obzirom da znamo koliko je obrazovan rekla bih da je osoba viskog moralnog kova, koji svoj moral temelji i na veri, ali pored toga on je neko ko ima i autonomni moral -istakla je Repac, a potom opisala ministra Đerleka u nekoliko rečenica:
- Za gospodina Đerleka bih mogla da kažem da ima dosta kvaliteta, prosto više nego prosečan čovek, da je nadaren, da može da utiče izuzetno mnogo na okolinu i da može da ukaže na bogatsvo duha koji on sam godinama izgrađuje kao model. On nudi nešto što možemo da prepoznamo i eventualno da se upravljamo time, znači on može da postane model mnogima. On ima moć da bude lider. Zapravo, ima sve kvalitete, i duhovne, i fizičke. Možemo da kažemo da je izuzetno lep čovek, korpulentatan, prefinjenog lica, prijemčiv i veoma energičan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading