SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU! Jang Bojs se IZNENADA našao u VELIKIM PROBLEMIMA!

Autor:

Sport

25.11.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvak Švajcarske muku muči sa povređenim igračima.

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU! Jang Bojs se IZNENADA našao u VELIKIM PROBLEMIMA!

Foto: Starsport

Osman Bukari protiv Jang Bojsa

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Jang Bojsu (utorak, 21, TV Arena sport P1, RTS 1) u petom kolu Lige šampiona.

Pred dolazak Baharovog tima, švajcarski prvak se iznenada našao u problemima, pošto se nižu izostanci glavnih fudbalera.

Kako prenose tamošnji mediji, iz trenažnog procesa ispao je napadač Sedrik Iten, strelac gola iz penala u Beogradu, koji je povredio desno stopalo i nekoliko nedelja provešće van terena. To automatski znači da neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Zvezde.

Osim švajcarskog golgetera, koji je već sedam puta bio precizan od početka sezone, trener Rafael Viki na raspolaganju neće imati ni Kastriota Imerija, ni Malika Demea.

Foto: Starsport

 

Imeri je na treningu u petak obnovio povredu ligamenata kolena koju je zadobio u septembru, pa ga očekuje operacija i oko šest meseci pauze, dok je talentovani Deme povredio butni mišić tokom obaveza sa omladinskom reprezentacijom i predstoji mu prema prvim procenama šest sedmica pauze.

Nedeljama van konkurencije bez povrede je i mladi Poljak Lukaš Lakomi, a kadrovski problemi posebno dolaze do izražaja kada se uzme u obzir da je švajcarskom šampionu nizom pehova značajno skraćena rotacija, dok danas Jang Bojs gostuje Cirihu u nacionalnom prvenstvu.

Podsetimo, Crvenoj zvezdi je neophodan pozitivan rezultat iz Berna, kako bi sačuvala šanse da prezimi na evropskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading