ZVEZDA ZOVE NA "STARU DAMU": "Mi se NE KOCKAMO"! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.11.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije će okupirati "Karađorđe"

ZVEZDA ZOVE NA "STARU DAMU": "Mi se NE KOCKAMO"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova gostuju ekipi Vojvodine u Novom Sadu, u okviru meča 16. kola Superlige Srbije.

Crveno-belima će značiti podrška sa tribina,a  tim sa Marakane je video snimkom na svom zvaničnom Instagram profilu pozvao navijače na meč u Novom Sadu. 

 

 

Delije su svesne važnosti moenta, te su pozvali sve simpatizere da pomognu klubu.

U petak i subotu nas očekuju dva jako bitna meča i nema sumnje da će Arena biti ispunjena ponovo do poslednjeg mesta sa početkom u 20.30 protiv Armanija. U subotu nastavljamo borbu za titulu. Svi smo svedoci da imamo dobre igrače i da znaju da igraju fudbal ali da ne ide uvek tako lako kako mislimo da će ići. Bez naše pune tribine iza gola u Novom Sadu i zapadne tribine stadiona "Karađorđe", naša borba neće imati pun smisao. Jako teško gostovanje fudbalski gledano, prepreka koju moramo da pređemo! Ovo je prvenstveno izazov za Novi Sad, a i ostatak Srbije, da dođu u maksimalnom broju ali ništa manje i poziv za sve Beograđane koji sebe smatraju navijačima našeg kluba. U ovakvim situacijama se ne postavlja pitanje gde ćemo biti u subotu od 16 časova jer osećamo da je bitno. Nakon ovog ispita koji moramo da pređemo i na terenu i na tribini, čeka nas put u Bern. Dakle, ako je u skorijoj prošlosti bila potrebna pomoć timu, to je ovaj momenat, da dišemo kao jedan i da guramo i fudbal i košarku u pravcu u kome zaslužuju! Svi u Arenu, svi na stadion Karađorđe - stoji u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading