"ALO, BRE, KAKAV PROBLEM VI IMATE?!" NASILNIKU SA VRAČARA PRETI 12 GODINA ROBIJE: Napao policajca u civilu, naneo mu teške telesne povrede!

Autor:

Hronika

28.11.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajcu A. N. je N. P. polomio kosti leve šake i tako mu naneo teške telesne povrede tokom napada na Vračaru.

"ALO, BRE, KAKAV  PROBLEM VI IMATE?!" NASILNIKU SA VRAČARA PRETI 12 GODINA ROBIJE: Napao policajca u civilu, naneo mu teške telesne povrede!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Slučaj napada na policajca A.N. u civilu, koji se dogodio prošle sedmice na Vračaru, preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu od osnovnog tužilaštva, nakon što je utvrđeno da je policajac u napadu zadobio tešku telesnu povredu, saznaju mediji.

Njemu je, kako se sumnja, N.P. polomio kosti leve šake, iako je znao da je reč o policijskom službeniku, pošto mu je A. N. pokazao službenu legitimaciju MUP RS, piše Blic.

Kako se saznaje, zbog toga će Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzeti gonjenje osumnjičenog zbog krivičnog dela - Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti za koje mu preti od tri do 12 godina zatvora.

Ovaj napad se dogodio 22. novembra kada su policijski sluzbenici PS Vračar prilikom obilaska terena u civilnoj odeći, oko 19.30 u ulici Radoslava Grujića naišli na osumnjičenog N. P. koji im se obratio rečima: "Alo bre, kakav problem vi imate?!".

Nakon toga A. N. je osumnjičenom pokazao službenu legitimaciju MUP-a RS i legitimisao se rečima "policija", ali je N. P. počeo da vređa policijske sluzbenike upućujući im psovke i pretnje i istog trenutka pesnicom udario A.N. u predelu glave.

Pružajući otpor prilikom hapšenja N.P. je policijskom sluzbeniku A.N. naneo tešku telesnu povredu leve šake.

Osumnjičeni je saslušan prošle sedmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading