OTKRIVEN IDENTITET POLICAJCA KOJI JE BRUTALNO PRETUČEN NA VRAČARU! Napadač ga psovao pa udario u glavu, evo koje povrede ima

Autor:

Hronika

27.11.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac M.P. pretučen je na Vračaru, a identitet napadača je otkriven.

OTKRIVEN IDENTITET POLICAJCA KOJI JE BRUTALNO PRETUČEN NA VRAČARU! Napadač ga psovao pa udario u glavu, evo koje povrede ima

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Napad se dogodio u ulici Vojvode Dobrnjca, kada je M.P. pokušao da spreči napadača da maltretira sugrađane. Međutim, umesto da odustane od agresivnog ponašanja, napadač je počeo da vređa policajca i na kraju ga udario u glavu.


**Povrede i zdravstveno stanje policajca**



Policajac M.P. zadobio je teške povrede glave i trenutno se nalazi na lečenju u jednoj od beogradskih bolnica. Prema rečima lekara, njegovo zdravstveno stanje je stabilno, ali će oporavak biti dug i zahtevaće intenzivnu negu.


**Reakcije nadležnih institucija**



Ministar unutrašnjih poslova i drugi nadležni organi osudili su ovaj napad i najavili temeljnu istragu kako bi se napadač priveden pravdi. Takođe, istaknuto je da će se pružiti svaka potrebna pomoć policajcu M.P. i njegovoj porodici tokom procesa oporavka.


**Bezbednost građana u centru pažnje**



Napad na policajca M.P. još jednom je istakao važnost bezbednosti građana i rizike sa kojima se svakodnevno suočavaju pripadnici MUP-a. Ovaj događaj je podsetnik na potrebu za većim angažovanjem u očuvanju reda i mira u našim gradovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (1)

Loading
mikica

27.11.2023 16:59

U kojoj mi drzavi zivimo kad svaki HULIGAN bije policajce SRAMOTA