ŠTA KAŽU KALKULACIJE? Evo kako Zvezda MOŽE do evropskog PROLEĆA!

Autor:

Sport

07.11.2023

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli imaju šanse za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

ŠTA KAŽU KALKULACIJE? Evo kako Zvezda MOŽE do evropskog PROLEĆA!

Foto: Starsport

Novim, drugim uzastopnim porazom od Lajpciga, fudbaleri Crvene zvezde oprostili su se od drugog kruga najelitnijeg klupskog takmičenja.

Izgubili su sve šanse izabranici Baraka Bahara da završe među dve prvoplasirane ekipe, ali nada oko osvajanja trećeg mesta i ulaska u Ligu Evrope i dalje je na snazi.

Zvezda i Jang Bojs uoči poslednja dva duela imaju po bod, ali crveno-beli trenutno i bolju gol razliku. Upravo će ona odlučivati u slučaju da srpski i švajcarski tim završe grupu uz isti broj bodova. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 


Hoće li tako i biti? Znaćemo konkretnije za tri sedmice kada crveno-beli gostuju u Bernu. Jedno je sigurno, crveno-beli drže sve u svojim rukama!

Najvažnije je da ne izgube od Švajcaraca, koji su večeras pregaženi na Etihadu od aktuelnog evropskog prvaka Mančester sitija.

Ubedljiva pobeda sitija (3:0) išla je na ruku Zvezdi, koja sada ima bolju gol-razliku od Švajcaraca. Naime, crveno-beli su na 5:10 (-5), dok je Jang Bojs dao četiri gola uz 11 primljenih (-7).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading