ZVEZDA OVO MORA DA ISKORISTI! Lajpcig doživeo VELIKI UDARAC pred gostovanje na Marakani!

Autor:

Sport

29.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bikovi" u Beograd dolaze značajno oslabljeni.

ZVEZDA OVO MORA DA ISKORISTI! Lajpcig doživeo VELIKI UDARAC pred gostovanje na Marakani!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u trećem kolu Lige šampiona na gostovanju Lajpcigu (1:3), ali će priliku za revanš imati 7. novembra kada na stadion "Rajko Mitić" stiže isti rival.

Uprkos porazu na Red bul areni, crveno-beli i dalje imaju šanse da ostanu na evropskoj sceni, ali će im za to trebati pobeda nad "bikovima" na Marakani i pozitivan rezultat na gostovanju Jang Bojsu u Bernu.

U međuvremenu stigla je dobra vest za tim Baraka Bahara, jer viceprvak Nemačke neće doći u Beograd s najjačim timom. 

Foto: Tanjug/AP

Dani Olmo

Naime, povredu je doživeo hrvatski reprezentativac Dani Olmo, iako je u subotu na prvenstvenom meču protiv Kelna na teren ušao u 63. minutu, a samo sedam minuta kasnije morao da ga napusti.

Da neće igrati protiv Crvene zvezde potvrdio je i trener Lajpciga, Marko Roze.

- Danijeva pobeda je bacila senku na našu dobru igru protiv Kelna, te zbog toga nisam toliko euforičan. Pretpostavljamo da smo ostali bez njega nekoliko nedelja. Pregledi će pokazati šta je tačno slomljeno u predelu ramena. Bolno je to što ga neće ponovo imati, on je toliko važan za klu i kao igrač i kao čovek - rekao je Roze posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading