MRTVOG BRATA NAŠLA NA TEPIHU U SOBI! Stravična ispovest sestre svirepo ubijene legende Partizana, svakodnevno sreće osumnjičenog za zločin!

Autor:

Hronika

07.11.2023

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet godina je prošlo od ubistva Andrije Klinke, a ubica još uvek nije pronađen.

MRTVOG BRATA NAŠLA NA TEPIHU U SOBI! Stravična ispovest sestre svirepo ubijene legende Partizana, svakodnevno sreće osumnjičenog za zločin!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ubistvo gimnastičara Partizana Andrije Klinke (82) već pet godina je nerasvetljeno, a njegova najmlađa sestra, Katarina Dvornicki, strahuje da zločin nikada neće bitir ešen.

- Ni dan-danas ne mogu da spavam. Strah me je da nikada neću saznati ko je ubio mog brata. Često pomislim kako taj čovek, ubica, s takvim teretom može da živi. Ubijen je samo iz koristoljublja. Zločin nije mogla da počini jedna osoba nego više njih - navodi sestra, a prenosi portal Ozon. 

Klinka, zvani Ondriš, ubijen je 7. decembra 2018. godine u Ulici Jana Kolara 68 u Staroj Pazovi, u kući u kojoj je živeo sam. Za ubistvo je optužen Zlatko K. (53) iz Stare Pazove koji je na prvom suđenju 16. juna 2020. godine, bio osuđen na 20 godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo tu presudu i predmet vratio na ponovno suđenje.

Medicinski veštaci nisu mogli da se izjasne o tačnom vremenu smrti, a nijedan DNK trag nije povezivan sa Zlatkom K., nakon čega je on pušten iz pritvora u kom je bio dve i po godine.

- Kada su ga oslobodili, ne mogu da opišem kako sam se osećala. I danas verujem da je to bio on, ali da je imao pomagače. Isto tako tvrdim da je Andrija ubijen iz koristoljublja. Brat je bio štedljiv. Imamo sestru u Kanadi koja mu je najviše davala - govori Katarina, dodajući da je Klinka imao četiri sestre i još jednog brata i dodaje da stalno sreće oslobođenog Zlatka, ali nikada joj nije rekao nijednu reč.

- Viđam ga često. Pije piće sa drugarima, druži se. Kada prođem pored njega, pogledamo se i to je to. Bila sam u policiji, raspitivala se da li ima nekih novih informacija, ali sve je isto. Ta slika kada ulazim kod Andrije u sobu i vidim ga kako leži na tepihu, nikada se neće izbrisati iz misli. Pomislila sam da mu je pozlilo, a ne da neko može da mu naudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading