ZVEZDU DOČEKALA KIŠA U BERNU: Crveno-beli osetili podlogu na stadionu "Vankdorf"! (FOTO+VIDEO)

Autor: IZVEŠTAČ IZ BERNA: SLOBODAN STOŠIĆ

Sport

27.11.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč protiv Jang Bojsa u petom kolu G grupe u Ligi šampiona na programu je sutra (21.00).

ZVEZDU DOČEKALA KIŠA U BERNU: Crveno-beli osetili podlogu na stadionu "Vankdorf"! (FOTO+VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred utakmicu sa Jang Bojsom u Ligi šampiona. Crveno-beli sutra od 21 sat gostuju na stadionu "Vankdorf" u meču petog kola G grupe elitnog takmičenja.

Zvezdu je u Bernu dočekala kiša. Ona nije stala ni tokom poslednjeg treniga na veštačkoj travi stadiona u Bern.

 

 

Prvak Srbije i Švajcarske imaju po jedan bod iz dosadašnjeg toka takmičenja. Plen su pobedili u beogradskom meču, koji je bio na programu u drugoj rundi - 2:2. Zvezda ima bolju, odnosno manje lošiju gol razliku i uoči ovog duela nalazi se na trećem mestu iza Mančester sitija i Lajpciga sa uveliko čekiranom kartom za nokaut-fazu.

Foto: Republika

Foto: Slobodan Stošić

Dakle, jasno je da će duel u Bernu između Jang Bojsa i Crvene zvezde biti gotovo presudan u borbi za treću poziciju koja na proleće garantuje dvomeč eliminacione runde u Ligi Evrope. 

Izabranici Baraka Bahara sinoć su imali priliku da se upoznaju sa terenom, sa kojeg nisu izašli poraženi u prethodnom duelu dva kluba na istom stadionu. Tek nekoliko igrača iz aktuelnog sastava Zvezde bili su akteri meča 2019. u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Crveno-beli su tada u prvom meču remizirali na gostima - 2:2, pa im je 1:1 sa Marakane bilo dovoljno za veliki uspeh i slavlje.

Foto: FK Crvena zvezda

Stadion Švajcarska

Izraelac na klupi srpskog predstavnika upravo je domaći teren označio kao bitan faktor u predstojećem meču.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Bahar

Fokus je na Jang Bojsu koji je kvalitetna ekipa. Borićemo se, bitna je ovo utakmica i za nas i za njih, ali su oni domaćini i to im je prednost. Igraju dobar presing, fleksibilni su i promenili su sistem igre u odnosu na ranije - istakao je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO 

Komentari (0)

Loading